Bana düşük sistem gerektiren fakat grafikleri iyi olan oyun tavsiye edermısınız.serıous sam 2/nfsmw/nfsc gibi grafiikleri olan.ekram kartım çok kötü atı redeon 2100
Bana düşük sistem gerektiren fakat grafikleri iyi olan oyun tavsiye edermısınız.serıous sam 2/nfsmw/nfsc gibi grafiikleri olan.ekram kartım çok kötü atı redeon 2100
diyelimki yükledim.%99 oyun açılmadan hata raporu gönder diyecek. Açılsada oyunun menüsünde bile kasar.ama gene de yükliyeceğim acIII'ü laptop alınca ona atarım
diyelimki yükledim.%99 oyun açılmadan hata raporu gönder diyecek. Açılsada oyunun menüsünde bile kasar.ama gene de yükliyeceğim acIII'ü laptop alınca ona atarım
Bende kasmadi gayet guzel ilk bolumu tamamladim surekli oyunda videolu yerler var ve izlemek mecburundayiz
Ha bu arada sarj takili ve driverda cikan prigram power dayken oynadim
Sırayla m2tw, etw, rtw . Etw yi çok oynayamadım ki, oyun sorunlu güncelliyorum gemiye basıyorum takıla takıla gidiyor sesten zaten kulağım patladı sildim . M2tw candır , İstanbul'a cihad !
Sırayla m2tw, etw, rtw . Etw yi çok oynayamadım ki, oyun sorunlu güncelliyorum gemiye basıyorum takıla takıla gidiyor sesten zaten kulağım patladı sildim . M2tw candır , İstanbul'a cihad !
oynuyordum fakat aegis şifresini yazıp hızlı bina yapıyordum fakat düşmanımda hızlı bina yaptıgını öğrenince oynu bıraktım.kendine yazdığın cheat düşmanın içinde geçerli oluyor.
aynen fakat ben o oyunu senelerce nıssan skylıne kullandığımı sanırken honda cıvıc kullandığımı öğrenince bıraktım.küçüklüğümün oyunu çok iyi oynardım ama adını söyleyemezdim.