Mert Üye TheMadness' Alıntı: Xperia U için tasarlanmış Leds U Ctrl çok hoş. Genişletmek için tıkla ... O özellik Xperia P'de olsa ayaklı disko gibi gezerim
TheMadness' Alıntı: Xperia U için tasarlanmış Leds U Ctrl çok hoş. Genişletmek için tıkla ... O özellik Xperia P'de olsa ayaklı disko gibi gezerim
GuiTaRisT111 Üye Ben HTC falan anlamam. Alın size çok şık 2 telefon... Nokia N9 Black Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Samsung Wave 3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ötesi yok
Ben HTC falan anlamam. Alın size çok şık 2 telefon... Nokia N9 Black Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Samsung Wave 3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ötesi yok
Aybin.Kilic Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Ben HTC falan anlamam. Alın size çok şık 2 telefon... Nokia N9 Black Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Samsung Wave 3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ötesi yok Genişletmek için tıkla ... Dur yahu daha Lumia 620nin keyfini çıkartmadan N9 aldıracaksın bana. Zaten içimde ukde kalmış bir telefon ve işletim sistemi olur kendileri
GuiTaRisT111' Alıntı: Ben HTC falan anlamam. Alın size çok şık 2 telefon... Nokia N9 Black Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Samsung Wave 3 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ötesi yok Genişletmek için tıkla ... Dur yahu daha Lumia 620nin keyfini çıkartmadan N9 aldıracaksın bana. Zaten içimde ukde kalmış bir telefon ve işletim sistemi olur kendileri