Havvali
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim.
Kardes ben hafıza kartına koydum yanlışlık inşallah sorun olmaz indirdim bir secman proğramı geldi telefon kapanıp açıldı şimdi hack oldumu
- - - Eklendi - - -
Kardes bir cewap yokmu
Birtane program kurup deneyebilirsinrestart yaptıysa hacklenmiştir. Sorun olmaz için rahat olsun. Hafıza kartını fazla çıkarma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeneyebilirsin
Kardeşim denedim oluyo Allah senden razı olsun
Birtane program kurup deneyebilirsinrestart yaptıysa hacklenmiştir. Sorun olmaz için rahat olsun. Hafıza kartını fazla çıkarma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdeneyebilirsin
Bu program sayesinde hiç başınız ağrımadan n73 ünüzü hackleyin ilk önce programı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ya da
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurarken yapmanız gerekenler karşınıza cıkan kutucuklardan
* security maneger
*installserve 9.1
*capsofs drive 9.1
işaretleyin telefon hafızasına kurmanız tavsiyemdir. Daha sonra secman diye bir program gelecek ona gireceksiniz ve aktif hale getirip telefonu yeniden başlatacaksınız bu kadar. Artık n73 e istediğiniz kadar programı dert etmeden yukleyin
kardeşim bu yöntem 6220 c içinde geçerli mi ??
C5-00 da olma ihtimali nedir?
1 deneyelım bakalım
kardeş programın yanında oyunda açıyormu ben bi oyun yükledim operadan tele yüklendi ama açılmadı sonra telin normal internetinden indirmeyi denedim hep %40 ta takıldı ve başa sardı ne yapabilirim ?
hack dan sonra format atmıyor acaba neden n73
teşekkürler kardeşim N73 uyguladım oldu.. Secmanı telden silsek olurmu ,yada kalmasımı gerekiyor...
innov hakkında bilgi verirmisin kullanımı nasıl fiyat ne kadar mununmusun telefondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?