En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Asker "Praetor" Şafağı (180 TL Kontör Hediyeli)

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
En Kalıcı En Hızlı En Dikkatli Üyeyi Arıyoruz / Asker "Praetor" Şafağı (180 TL Kontör Hediyeli)
Arkadaşlar tekrar merhaba...
Daha önce iki değerli arkadasımız/yöneticimiz için düzenlediğimiz Şafak Saymaca oyunumuzu bu sefer de Praetor (Ata) adminimiz için düzenliyoruz.

Önceki oyunumuza buradan bakabilirsiniz ---> http://www.maxicep.com/maxicep-yari...eyi-ariyoruz-asker-diablos-safagi-353667.html

Oyunumuzun kuralları aynı.
1) Günde yalnızca bir mesaj atılabilir.
2) Yanlış atılan mesajlar da yanlış zamanda atılan mesajlar da silinir.
3) Mesajın hangi güne dahil olduğu konuusunda ikileme düşülürse Sitemizin sistemi esas alınacaktır. Yani saat kaç yazarsa yazsın eğer sistem yeni günün ilk mesajı olarak kabul ederse mesajınızı, geçerli kabul edilecektir.

ÖDÜLÜMÜZ 1000 KONTÖR ( 180 TL Telefon Bakiyesi )
Yarışma sonundaki 1000 Kontör yani 180 TL lik kontörün karsılıgı yüklenecektir, yani zamana bağlı kontör fiyat degisikliklerinden etkilenmeyip, güncel miktar hediyeniz olacaktır. Yani muhtemelen şafak bittiğinde hediyeniz 200 TL gibi bir rakam olacaktır.

İşte Oyunumuz =>
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun...or-ata-nin-safagina-kac-gun-kaldi-432847.html

Herkese kolay gelsin...

Tepkiler: Burak, jejep, CoDeYs ve 7 diğerleri

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ödül çok büyük, başarılar dilerim arkadaşlar

Bi daha kazansam fena olmaz hani şaka şaka gençlerin önünü açıyorum ve yoğum diyorum

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler negative güzel bir konu hazırlamışsın. hayırlısı ile gidip gelsinde bizler yazsak'da yazmasak'da hergün onları beklemiş olacağız..

Katılmıyorum katılanlara başarılar.

caglet

Üye
Ben de katılmayacağım .. Çünkü asker diablos şafağını Allah kısmet ederse ben kazanırım (inşallah) onun için bende yoğum diyorum
___
yada ikisindede ödülü kazanmak yasak değilse katılıyoreum ama ikisinide kazanırsam birinin büyük bölümünü bağışlarım ...

Praetor

Emekli Yönetici
Gözlerim yaşardı yahu
Öncelikle çok teşekkürler ediyorum
Şafağımı ben bile saymıyorum, sitede gördük büyük hoşluk oldu vallahi

01.12.2010 - 01.12.2011 tarihleri arasında askerim
Ama birliğe teslim tarihi 12.12.2010 yani oyun şu anda düzgün gidiyor
Ne kadar kaldığını da excele sorun ben bile bilmiyorum

Tepkiler: jejep

Xilence

Kapalı Hesap
katılanlara başarılar