En İyi Ses Çikaran Telefon Hangisi ?

la_cosa

Üye
sevgili andıroit arkadaşlar (6233 diyenler) 6233 aramada sesi yavaş yavaş yükselen bir telefon,müzik dinlkerken bağırıyor,ama aramayı duymaz adam,5800 diyorum şimdilik

arkadaşım bende nokia 5130 xpressmusic var son derece mükemmelll ses çıkartıyor arkadasın 6233üyle sesi eşit gibi bşey.. NOT:6233 ağır bir takozdan farksız

Anußis

Üye
evet kardeşime katılıyorum 5310da güzel ses veriyor ama şimdi X6 Diyorum

ceyhun xD sen anca o 5130 express musici 6233 ün Normal ekolayzır sesıyle esıt gıbı tutabılırsın tabi 5130 un ekolayzırı ful olunca xD 6233 ün ekolayzırı ses ve oranlarıda fulle bakalm xD o zaman esıt mı sesler

--------------- Ekleme ---------------

snn dedıgın sacmalıkdan baska deıl arkadasımdada 5130 var bnde 6233 ve N73 telllerı var 6233 ekolayzırı ses ve oranlarda ful arkadasın ekolayzırıda ful arkadas kapagı cıkarmak zorunda kalıor sese yetısemeyınce ve yınede yetısemıor sız hıc bısey bılmıorsnz xd

Anußis

Üye
kardeş asıl sen birşey bilmiyorsun desem. Ekolayzer ayarı en üst düzeylere çıkarılmaz bu 1.si.
2.si ise s40larda eko ayarı 5 farklı üniteden oluşuyor ve ayarlamaları ne çok yukarı nede cok aşagı vermek gerekiyor. hepsi ya en altta yada en üstte oldugunda en kalitesiz sesi veriyor hem ses yüksekliği çin telefonlarındada var önemli olan sesin cızırtısız ve kaliteli çıkması oke

Arkadaşlar sizce AnyCooL nasıl iyi ses çıkarıyor bence ama ondan daha çok çıkaran veya en yüksek ve net olarak ses çıkaran bir telefon biliyormusunuz ondan almayı düşünüyorum

Müziği açtığımda bangır bangır ses çıkacak arkadaş :

5800 ı öneririm çünkü hi-fi müzik kalitesinde şarkılar dinletebiliyor.N73 ise stereo çıkışta oldukça başarılı bu iki telefon müzik dinlemek için ideal.

Benim sorum şu AnyCool ' telefonundan daha çok mu ses çıkarıyor ?

Örnek T828,TRoya ve V999 Dan iyimi ses çıkarıyor bahsettiğin modeller ? +3g warmı ?

ve 5800 ile N73 arasında bi kıyaslama yaparsak 5800 dahamı iyidir ? Ses + Özellik bakımından ?

Ben 3. soruna cevap vermek istiyorum.Çünkü diğerleri hakkında bir malumatım yok.

Şunu söyleyeyim N73 Bir N serisi telefon olarak sahip olduğu özellikleri çok kaliteli bir şekilde yansıtıyor.5800 ve N73 kameraları aynı çözünürlük kapasitesine sahip olmasına rağmen , N73 resimlerinin kalitesi hemen anlaşılabiliyor.Ayrıca ses seviyesi bakımdan 5800 ile eşit seviyede diyebilirim.5800 ise hem üretim jenerasyonu olarak hemde dahili özellikler bakımından çok kombine bir telefon.Hani "Nokia bir telefona bir özelliği koyuyorsa diğerine koymuyor" diyorlar ya 5800 da bunu çok az yaşarsın veya beklentine göre "yaşamazsın".Ses olarak yüksek çözünürlüklü ses çıkışı sağlayan hi-fi ses çıkışına sahiptir ve kristal netliğinde bir algı sağlar.N73 de bu özellik olmadığı için 5800 bu maratonda daha önde diyebilirim.5800 ın tek eksik yönü şuy"du" çok özellik barındırdığında biraz sorunluydu.Seri üretim kalite düşükliği misali fakat güncellemeler sonrası bu sorunuda büyük ölçüde halletti diyebilirim.Umarım açıklayıcı bir anlatım olmuştur.

biraz basit olabilir ama 5130 XM de güzel

SavinMe

Üye
5800XpressMusic'Den Sasma =))

JayJayyy

Üye
5800 bas tiz hepsi mükemmel.

5800 telin kendi hoparlörü bile bas veriyor elini kalının üzrine koydun muu bide tizler şaahane

5800 cı

Üye
Nokia 5800 XpressMusic tabikide

5800 var denyoda hala i phone dio cahilin biri???

ßUr@k

Üye
ericson nun bi telefonu var git onu al yanında kocaman hoparlör veriyo

sony ericsson w995'den daha fazla ses ve daha net cıkaran bi telefon icat edilmedi