En İyi Ses Çikaran Telefon Hangisi ?

sdsss

Üye
6233 al bence ses süper ok?

--------------- Ekleme ---------------

tipide kötü değil bence normal tel işte 6233

Doğan

Üye

tamamda konu telefon karşılaştırmak için değil ki s sadece en yüksek ses evren telefon sormuş arkadas bizde cevaplıyoruz herkes kendi fikrini söylüyor...

Arkadaşım samsung d900inin ses şifresini doğru yazdığın zaman süper çıkıyo ses

benhjk

Üye
n73 de 3 hoperlör vardır ancak 6233 ondan bile daha iyi ses vermektedir birde daha çok tiz üzerine bir hoperlör olduğu için 6233 de bulunan hepsinden de çok ses veriyormuş gibi durmaktadır

n73 te 3 hoparlör yok herkes öyle diyor ama değil üstteki siyah tuşun sağı ve solu iyiyce kulağına dayayıp denersen, birinden se3s gelmediğini göreceksin. yalnız altta ve üstte birer tane var

maki20

Üye
ardadaşa katılıyorum n73 de 3 hoparlör yok nokianın en çok ses veren telefonu n73 ben 2 yıl kullandım bana kimse bahsetmesin şu böyle bu böyle diye geçen sene kardeşimin 6233 vardı benim n73 ile ses kalitesini karşılaştırdık aynı müzikle 6233 ün sağ hoparlörü patladı hem 6233 de hoparlör tek değişmiyor iç kasa ile beraber değişiyor sonra o telefonu sattık n73 sesi yüksek çıkarıyor ama sesi çok dağıtıyor nokianın basları ve tizleri en iyi veren telefonu n81 8gb ben 1 yıldır kullanıyorum tık yok telefonda yani nokiada en iyi ses veren telefon n81 8gb ve n95

ses mi istiyosun kardeşim al bir çin malı n99 2+1 gibi ne n73 nede 6233i yanında sıfır kalır

DJSALİH İN DEDİĞİ GİBİ YAP SEN.ÇİN MALI AL Bİ TANE,
AMA OLMAZ DERSEN BEN SANA SONYERİCSSON W810İ ÖNERİRİM.AT Bİ TANE ACOUSTİC,TAMAM.
BEN W700İ KULLANIYORUM.ACOUSTİC ATTIM.SES 4 KATINA ÇIKTI.
NOKİA LARLA UĞRAŞMA.NEDEN,ÇÜNKÜ N73 ÇOK TİZ VERİYO.6233 DE HOPARLÖRLERİ ÇOK PATLATIYO.

DÜNYADA KRİSTAL NETLİKTEKİ SESİ SADECE SONYERİCSSON VERİR.

aa-tolga

Üye
en iyi ses çin mallarından çıkıyor.ama telefonları berbat.)

maki20

Üye
n81 8gb music ve oyun telefonu olarak çıktı piyasaya ben n81 8gb ile w850 karşılaştırdım n81 8gb nin baslar ve tizler daha iyi ses netliğide çok iyi kendimde sony ericsson w810 kullanmıştım daha önce

n72 nin sesi nasıl deneyen varmı

abo61abo

Üye
en çok ses çıkaran telefon t828 5+1 hoparlör ü var

nokıa 6131 bu konuda lider bence

ilivic

Üye
yaa bırakın bu işleri bunlara büyük paralar dökmeye deymez alın bi lg kg300 o telefondan o ses nasıl çıkıyor şaşırmayın ama.

slm arkadaşlar akıllı olun en iyi ses 5800 xpressmusic te bukadar net ve yuksek veren başka telefon yok,bu zamana kadar denemediğim telefon kalmadı ama net ve yuksek olarak 5800 öneririm.

n73-n79-n95-6233-5800 bide anycool lar bunlardan cok pıs cıkıo sesler

arkiler bence en iyi ses cıkaran samsung e250 çünkü ben 3 aydır sorunsuz kullanıyom hiçbir problem yok
tabiki hoparlörün gerçek sesi değil kendim yükselttim nasılmı işte yanıtı..telefonun bekleme moduna şu kodları girin *#8999*8378# bu olmassa bunu deneyin *#0206*8378# yazdıktan sonra cıkan menuden donanım testi ardından ses ayarları sonra 13. menudeki ıss normal2deki ahizesiz kazancını 15 kulak kazancını 14 yapın manyak cıkıyo baska ayarları kurcalamayın sadece verdiğim ayarı yapın sorunsuz kullanın

--------------- Ekleme ---------------

arkiler isterseniz e250 ses ayarını kafanıza göre değiştirebilirsiniz sadece 13.menüdeki ıss normal2de kulak kazancını kafanıza göre değiştirin en düşük 10 en yüksek 15 okkkkkk bir teşekkür edin istersenizz ama görüyorumki hiçbirinizin teli e250 değil bunun için herhalde kimse bakmaz burayaaaaaaaaaaa