fk555897 Üye GTA Serisi - Call of Duty Serisi - Medal of Honor Serisi - Just Cause 2 Aralarında en iyisi GTA IV
Awriyedikkat Üye fk555897' Alıntı: GTA Serisi - Call of Duty Serisi - Medal of Honor Serisi - Just Cause 2 Aralarında en iyisi GTA IV Genişletmek için tıkla ... yanlışın var just cause 2 nin grafikleri gta ıv den daha iyi bence just cause 2 oyunu tercih edilmeli.
fk555897' Alıntı: GTA Serisi - Call of Duty Serisi - Medal of Honor Serisi - Just Cause 2 Aralarında en iyisi GTA IV Genişletmek için tıkla ... yanlışın var just cause 2 nin grafikleri gta ıv den daha iyi bence just cause 2 oyunu tercih edilmeli.
Oğuzhan Üye erenwolf' Alıntı: pusu diye oyun var türklerin yaptığı Genişletmek için tıkla ... Pek begenmemistim ben
erenwolf' Alıntı: pusu diye oyun var türklerin yaptığı Genişletmek için tıkla ... Pek begenmemistim ben
Türe Üye x-scarface' Alıntı: Türklerin yaptığı bomba oyun crysis Genişletmek için tıkla ... Turkler yapmadi sirket sahipleri turk
x-scarface' Alıntı: Türklerin yaptığı bomba oyun crysis Genişletmek için tıkla ... Turkler yapmadi sirket sahipleri turk
SheFy Üye Türe' Alıntı: Turkler yapmadi sirket sahipleri turk Genişletmek için tıkla ... oyunun temelini atanlar Türk kardeşler. Oyunu yapanlar 2 Türk kardeşler. Daha sonra ea oyunun dağıtımını yaptı.
Türe' Alıntı: Turkler yapmadi sirket sahipleri turk Genişletmek için tıkla ... oyunun temelini atanlar Türk kardeşler. Oyunu yapanlar 2 Türk kardeşler. Daha sonra ea oyunun dağıtımını yaptı.
Türe Üye SheFy' Alıntı: oyunun temelini atanlar Türk kardeşler. Oyunu yapanlar 2 Türk kardeşler. Daha sonra ea oyunun dağıtımını yaptı. Genişletmek için tıkla ... Yabancilar bunu yazanlar yalniz. Aralarinda turk olabilir ama bunu credits den de gormek mumkun
SheFy' Alıntı: oyunun temelini atanlar Türk kardeşler. Oyunu yapanlar 2 Türk kardeşler. Daha sonra ea oyunun dağıtımını yaptı. Genişletmek için tıkla ... Yabancilar bunu yazanlar yalniz. Aralarinda turk olabilir ama bunu credits den de gormek mumkun
Amaru Shady Üye Kabız Civciv' Alıntı: kimse max payne serisini sevmiyor mu Genişletmek için tıkla ... ben seviyorum ama saçma bulduğum yanları var.
Kabız Civciv' Alıntı: kimse max payne serisini sevmiyor mu Genişletmek için tıkla ... ben seviyorum ama saçma bulduğum yanları var.
besim.farhan Üye cod mw serisu uyuşturucu gibi bağımlılık yaptı bende seriyi bitirip bitirip oynuyorum
azraelazrail Üye crysis serisi ve assasins güzel call of dutyde yabana atılabilecek bi oyun değil ama benim favorim crysis kusura bakmayın
crysis serisi ve assasins güzel call of dutyde yabana atılabilecek bi oyun değil ama benim favorim crysis kusura bakmayın
Van Hohenheim Üye (bence)korku dalında silent hill. Savaş da call of duty. Strateji de generals. Bilim kurguda rogue trooper.
(bence)korku dalında silent hill. Savaş da call of duty. Strateji de generals. Bilim kurguda rogue trooper.
Julı Üye AC serisi mükemmel ama IIIü pek sevemedim IVü bekliyoruz heyecanla onun dısında gta serisi ve crysis 3
AC serisi mükemmel ama IIIü pek sevemedim IVü bekliyoruz heyecanla onun dısında gta serisi ve crysis 3