Türe Üye Revengeful' Alıntı: Prototype'i oynadım. Grafikler falan güzel ama aşırı güçlü oluyoruz oyunun sonlarında ve sıkıcı bir hal alıyor. AC serisi çok iyi Genişletmek için tıkla ... Hele 2. oyunda oyun bittikten sonra kimse durduramıyor
Revengeful' Alıntı: Prototype'i oynadım. Grafikler falan güzel ama aşırı güçlü oluyoruz oyunun sonlarında ve sıkıcı bir hal alıyor. AC serisi çok iyi Genişletmek için tıkla ... Hele 2. oyunda oyun bittikten sonra kimse durduramıyor
coolasker54 Üye + darksiders 1 ve 2. Özellikle 1.si 2.sinde grafik sorunu olmasına karşın yinede mükemmel
mashina Üye bence en iyi oyun Lost Planet 2 .! Lost Planet 3 Çıkıcak Bakalım O nasıl Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
bence en iyi oyun Lost Planet 2 .! Lost Planet 3 Çıkıcak Bakalım O nasıl Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
achambo Üye call of duty mw serisi, portal 2, skyrim bir kaç tane daha var da aklıma gelmedi - - - Eklendi - - - assasins creed serisi de çok güzel
call of duty mw serisi, portal 2, skyrim bir kaç tane daha var da aklıma gelmedi - - - Eklendi - - - assasins creed serisi de çok güzel
60Samet09 Üye crysis cok buyutmussunuz en fazla 2 oynar 3 u indirse bile sistemi yetmez en iyisi far cry 3
BelaMonte Üye dünyanın en gerçekçi, en korkunç oyunu... görüntüsüde çok güzel ama savaşmak yok.. 'Amnesia: the dark descent'... Ve 1gb boyutunda.
dünyanın en gerçekçi, en korkunç oyunu... görüntüsüde çok güzel ama savaşmak yok.. 'Amnesia: the dark descent'... Ve 1gb boyutunda.
Türe Üye sasasa741' Alıntı: dünyanın en gerçekçi, en korkunç oyunu... görüntüsüde çok güzel ama savaşmak yok.. 'Amnesia: the dark descent'... Ve 1gb boyutunda. Genişletmek için tıkla ... En gercekci ama 1 gb ha ? crysis 3 den de iyi mi peki
sasasa741' Alıntı: dünyanın en gerçekçi, en korkunç oyunu... görüntüsüde çok güzel ama savaşmak yok.. 'Amnesia: the dark descent'... Ve 1gb boyutunda. Genişletmek için tıkla ... En gercekci ama 1 gb ha ? crysis 3 den de iyi mi peki
Ulysseus Üye Türe' Alıntı: Assassin's Creed serisi. Hikaye olarak oynadığım en iyi oyunlardan biri. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum, III'ü bugün bitirdim - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: 2. Si sahane bir dene Genişletmek için tıkla ... 2'yi beğenmedim kontrolleri falan değişmiş bi soğuk geldi bana oyun :/
Türe' Alıntı: Assassin's Creed serisi. Hikaye olarak oynadığım en iyi oyunlardan biri. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum, III'ü bugün bitirdim - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: 2. Si sahane bir dene Genişletmek için tıkla ... 2'yi beğenmedim kontrolleri falan değişmiş bi soğuk geldi bana oyun :/
Türe Üye Spectua' Alıntı: Kesinlikle katılıyorum, III'ü bugün bitirdim - - - Eklendi - - - 2'yi beğenmedim kontrolleri falan değişmiş bi soğuk geldi bana oyun :/ Genişletmek için tıkla ... Hikayesi Birleşmiş 1. Ile bence cok guzel
Spectua' Alıntı: Kesinlikle katılıyorum, III'ü bugün bitirdim - - - Eklendi - - - 2'yi beğenmedim kontrolleri falan değişmiş bi soğuk geldi bana oyun :/ Genişletmek için tıkla ... Hikayesi Birleşmiş 1. Ile bence cok guzel
everest22 Üye asasian cred 3 , far cry 3 black ops 2 mp modu hepsi iyi ama en iyisi gta 5 ve crysis 3 olucağa benziyor ama şu an benim bir numaram nba2k13 tür
asasian cred 3 , far cry 3 black ops 2 mp modu hepsi iyi ama en iyisi gta 5 ve crysis 3 olucağa benziyor ama şu an benim bir numaram nba2k13 tür