En İyi Kullanıcı Adı Yarışması Part 2 [Oylama / 12TL Ödüllü]

Yalnızca Bir Kişiye Oy Verebilirsiniz

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Anket kapatılmış .

minoo

Üye
Bu soruya konunun dışında da olsa cevap vermek istedim..

Mantık hatası yakaladım:

Yukarıda oylamaya bakılırsa 3 tane oy verilmiş ve her biri %33,33. Toplarsanız %99,99 oluyor. E %0,01 nereye gitti?

Biz bu sayılara devirli sayılar diyoruz canım. Orda gördüğün yüzeysel oran. Normalde %33,3333333333333.... diye gidiyor.

Tepkiler: CanKartaL ve Mad EagLe

doctorrr

Üye
girseydim dağıtırdım yeminle

minoo

Üye
Arkadaşlar elenenleri ve geçersiz oyları belirteyim, şu andan itibaren oy veren olursa elenen yarışmacıya oy verip harcamasın oyunu..

.Kerasus. kendine oy verdiği için yarışmadan elendi.

otostopçu kendine oy verdiği için elendi.
.Behzat Ç. kendine oy verdiği için elendi.

Hiç gerek yok böyle şeylere. Yarışma kurallarında da yazıyor üye kendisine oy veremez diye.
Böyle hileler yapmayın.

Tepkiler: CanKartaL ve Mad EagLe

baskasina vermektense kendime verdim ben oyun gecersiz olucagini bile bile yani hile amacli degil. ayrica yarisma kurallarinda kendinize oy vermeniz halinde diskalifiye olursunuz yazmiyo.neye gore aldiniz bu karari ?

minoo

Üye

baskasina vermektense kendime verdim ben oyun gecersiz olucagini bile bile yani hile amacli degil. ayrica yarisma kurallarinda kendinize oy vermeniz halinde diskalifiye olursunuz yazmiyo.neye gore aldiniz bu karari ?
"Yarışmaya katılanlar birine oy vermek zorunda" ya da "Kendine oy verenlerin oyu geçersiz sayılır" da yazmıyor.

"Yarışmaya katılanlar birine oy vermek zorunda" ya da "Kendine oy verenlerin oyu geçersiz sayılır" da yazmıyor.

oylar yarisma sonunda kontrol edilecektir yaziyor.bu gecersiz oylari belirlemek anlamina gelmiyormu?

- - - Eklendi - - -

Ayrica hangi sartlarda diskalifiye olunucagi ayri olarak belirtilmis

minoo

Üye

oylar yarisma sonunda kontrol edilecektir yaziyor.bu gecersiz oylari belirlemek anlamina gelmiyormu?

Yarışma sonunda mı elenmek isterdin yani? Ayrıca Fevzi ile telefonda görüşüp oyları kontrol ettim ben.

Yorumları ve konuyu okumadan Behzat Ç.'ye verdim ne olacak şimdi

doctorrr

Üye
bessat elendi mi enee oyum boşa gitti iyimi bessat olmasaydı oyumu fukiye verecektim

anlamiyomusun hangi sartlarda elenilecegi belirtilmis zaten.madem kendine oy vermek elenme sebebi ozaman oda belirtilseydi.

Mert

Üye
Yeni bir yarışma düzenlendi, katılımcılar belirlendi, oylama yapılıyor sandım. Adımı liste başında görünce kısa süreli bi heyecan yaşadım

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Muslera ve Nutella'yı anımsattığı için MusteLaa'ya verdim.

Tepkiler: Türe ve doctorrr