theyunus
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gömülü yok ama tadabilirsin Ekstradan Amigo ve full minix te var biliyorumİçinde wifi ve bluetooth özelliği olan mini alıcı var mı acaba
Next önce iyidi ama son 5 yıldır çoğu kullanıcı şikayetçi . Sebebi kalite düşüşü ve yazılım hataları . Ama Enigma yazılımı olan vu+ , gigablue, dreambox, ve benzeri markalar çok sağlam kasa ve Linux Tabanlı .Next guzel
Gold master nasıl pekiNext önce iyidi ama son 5 yıldır çoğu kullanıcı şikayetçi . Sebebi kalite düşüşü ve yazılım hataları . Ama Enigma yazılımı olan vu+ , gigablue, dreambox, ve benzeri markalar çok sağlam kasa ve Linux Tabanlı .
Hemen hemen aynı ama spart sti işlemci serisi yumatu ve gold master ali ve npx islemcilerden daha iyi çünkü linux kernel ve dual boot .Gold master nasıl peki
Anladım değerli insan . Az kaldı 4K uydu alıcılar geliyor . 1080p bile yetmez oldu . Ama Tr de 720p fazla bileOnu bılmıyorum bızım burda medıa markta flan gold master satılıyor
Hepsi rant meselesi oldu zaten . Doğru dürüst hd verseler full hd ye bile gerek yok .Daha sogru duzgun tr hd yayınlar yok ken 4k neye yarar
Zaten bazı kanallar hd gectı dıye 4a ertelendiHepsi rant meselesi oldu zaten . Doğru dürüst hd verseler fu ll hd ye bile gerek yok .
Evet bendeki de nazar degmesin muhteşeme yakin .Ben Botech 207 hd aldim gayet cok memnun num
360 derece Dönebilen Scart Bağlantısı
DVB-S/MPEG-2 tam uyumlu
100 uydu ve 6100 Kanal hafıza kapasitesi
8 Favori kanal grubu
C/Ku-bant uydularından SCPC/MCPC Alabilme
Tam fonksiyonlu kullanıcı dostu OSD menüsü (256 renk)
7 Günlük EPG (Elektronik Program Rehberi)
Teletekst (VBI &OSD) ve alt yazı desteği
Kolay kanal düzenleme fonksiyonu
Kolay kanal ve uydu seçimi
fu ll hd 1080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?