Samizel Destan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gmail disinda ki servislerde aninda mail almiyor o dedigin uygulamaFazla arama gmailin kendi uygulaması en iyisi kolay pratik sade
onu denemedim ama şimdi deneyeyim dedim. hotmailden gmaile msj attım hemen geldi.Gmail disinda ki servislerde aninda mail almiyor o dedigin uygulama
Android 5.0 i yukledim ve androidin kendi e-posta uygulamasi cok hosuma gitti onu kullaniyorum.Acompli
Kardes iyimisin?Acompli Microsoft 200 milyon USD satın aldı çok iyi
O sil secenegini ben cogu mail uygulamasinda gormustum hatta gmail uygulamasindami yoksa inbox by mailde mi ne vardi ancak ayarlarindan ayarlaman gerekiyorduK-@ mail pro uygulamasını kullanıyorum. Sırf gelen maili bildirim panelindeki gelen mail uyarısındaki sil seçeneği ile silinebilmesinden dolayı kullanıyorum yoksa gmail uygulaması gayet yeterli. Miui nin kullandığı gmail uygulamasında bu özellik var ama port etmeye de çalışamadım hiç nedense
gmailde öyle bir seçenek göremedim. inbox içinde davetiyem yok maalesef. Karşıma gelen tüm mail uygulamalarını denedim ama tek k-@ mail pro da bu özelliği gördüm ben. Umarım dediğin gibi inbox desteklerO sil secenegini ben cogu mail uygulamasinda gormustum hatta gmail uygulamasindami yoksa inbox by mailde mi ne vardi ancak ayarlarindan ayarlaman gerekiyordu
Ben olduguna eminim ama hangisi hatirlayamadimgmailde öyle bir seçenek göremedim. inbox içinde davetiyem yok maalesef. Karşıma gelen tüm mail uygulamalarını denedim ama tek k-@ mail pro da bu özelliği gördüm ben. Umarım dediğin gibi inbox destekler
gmailde öyle bir seçenek göremedim. inbox içinde davetiyem yok maalesef. Karşıma gelen tüm mail uygulamalarını denedim ama tek k-@ mail pro da bu özelliği gördüm ben. Umarım dediğin gibi inbox destekler
Bende ise böyle Marketteki son versiyon gmail yüklü. Farklılık nerede acaba
Gmail uygulamasına diğer Hotmail vs. onlarıda ekleyebiliyorsunInbox varda kullanmadım hiç, Gmail dışındakileri tarayıcıdan açıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?