akrepberkan Üye dede147' Alıntı: sağol bilader aradığım oyun bu işte --------------- Ekleme --------------- gözüm hicte göründüğü gibi değil --------------- Ekleme --------------- bu turkce degil ve 3230 da calışmadı forumda türk cesi var ve calışıyor Genişletmek için tıkla ... hangi forumda o
dede147' Alıntı: sağol bilader aradığım oyun bu işte --------------- Ekleme --------------- gözüm hicte göründüğü gibi değil --------------- Ekleme --------------- bu turkce degil ve 3230 da calışmadı forumda türk cesi var ve calışıyor Genişletmek için tıkla ... hangi forumda o
alkapon64 Üye kardeş burda ıcaly (italya) bölümü geçilmiyo bileniniz varmı --------------- Ekleme --------------- oyun süper ama ıcaly bölümünü bi geçsem vurulacak adam fln yok
kardeş burda ıcaly (italya) bölümü geçilmiyo bileniniz varmı --------------- Ekleme --------------- oyun süper ama ıcaly bölümünü bi geçsem vurulacak adam fln yok
kaaarızma Üye kardeşim mükemmelsin ancak bukadar gerçekçi olur emeğe saygı duyuyorum başka neler yapıyosun bildirde bizde yararlanalım
kardeşim mükemmelsin ancak bukadar gerçekçi olur emeğe saygı duyuyorum başka neler yapıyosun bildirde bizde yararlanalım
19911991 Üye Arkadaşlar bu oyun 6600 da cacacannavarrr gibi çalışıyor evet ben daha önce bu telefonda oynadım süüüüper bir oyun
Arkadaşlar bu oyun 6600 da cacacannavarrr gibi çalışıyor evet ben daha önce bu telefonda oynadım süüüüper bir oyun