stalker67 Üye Abi Bunun consolu varmı yaww varsa biri bana sxe yi atabilirmi --------------- Ekleme --------------- Ginede Sagol yoqsada
Abi Bunun consolu varmı yaww varsa biri bana sxe yi atabilirmi --------------- Ekleme --------------- Ginede Sagol yoqsada
pesimist_style Üye Konu Sahibi sercan_54_54' Alıntı: bazılarıda s60 dio ama acmıo (nfs carbon 2008) Genişletmek için tıkla ... evet çok saçma s60 diyolar 6630 da s60 ama böle oyunlarda çalısmyo donuyo ne saçma yhavv
sercan_54_54' Alıntı: bazılarıda s60 dio ama acmıo (nfs carbon 2008) Genişletmek için tıkla ... evet çok saçma s60 diyolar 6630 da s60 ama böle oyunlarda çalısmyo donuyo ne saçma yhavv
muhammed585 Üye counter tutkunuyumdur yalnız telefonumda olmasınıda ısterdım tesekkur ederim konu icin deniceqim
pesimist_style Üye Konu Sahibi laz_kopat_ts' Alıntı: 6600 çalışırsa iyi olur okulda işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... xD aynen başka bi oyun vardı silahlı okulda karşılıklı oynardık
laz_kopat_ts' Alıntı: 6600 çalışırsa iyi olur okulda işe yarıyor Genişletmek için tıkla ... xD aynen başka bi oyun vardı silahlı okulda karşılıklı oynardık
rainman65 Üye 6 mb tabiki geç yüklencek inş 6600 çalışır paylaşım için sağol kardeşim başarılırn devamı dileğiyle