nasıl yani eski haline...
simdi ben bu programı yukledikten sonra pc yi kapatıp acınca pc ilk kuruldugu haline mi doncek yoksa deep freeze i yukledigim gunku haline mi doncek
arkadaş lar bence en güvenilir anti-virüs programı BİTDEFENDER virüs girdiginde virusun hangi dosyaya girdigi gosteri yor belki de hepimizin bildigi en viruslu dosya temproy internet files dosyası hem virus leri buldumu otomotik yok ediyor lisanslı sını sordum adam 75 milyon dedi bende ****** var interneten buldum iiki warsın internet
--------------- Ekleme ---------------
ama bunu bilin ki dunyada 56binden fazla virus war we virus programları trojan spawm gibi onemli wirusleri kaldırıyor.... her virusu deil!!!
şuana kadar yapılan virüs testlerinde genellikle kaspersky nod32 nin adı geçiyo ayrıca antivirüsün asıl amacı virüs giren pcyi temizlemek değil pcye virüs girmesini engellemektir girdikten sonra ztn çözümü biraz zor malesef
umut77 bütün antivirüsler gösteriyo ztn hangi dosyaya virüs girdini
bence en ıyısı AVG ben bunun lınans anahtar sıfresını kırdım sureklı bunu kullanıyorum sure de yok AVG 7.5 ısteyene lısans anahtarı verebılırım bana ozel msj yazın..
Norton İnternet Security 2007 & Norton Antivirüs 2007 Versiyonlarında Yenilik Yaptı ve Artık Ram'a Çok Fazla Bindiren Bir Norton Yok...
Uzun Zaman Önce Norton ile Tanıştım ve 2007'ye Kadar Hiç Kullanmadım...Ram Sorunu Yüzünden...Şu an Tavsiye Edebileceğim Tek Antivirüs Norton İnternet Security 2007 + Norton Antivirüs 2007
kardes avast ii ama bazen sapıtıyo windowsun bazı dosyalarındada vürüs alrmı veriyo sonra rapor gönderiyo... nadirde olsa yapyo nod32 cok ii ama netten indirilen deil 50 ytlene kıyacan istersen. yok ben indirecem dersen oda senin tercihin
ben kespersky kullanıyorum sımdıye kadar bı sorunla karsılasmadım guncellemelerı yaptıkdan sonra cogu virusu buluyor ve benım bılıde o kadar kasmıyor leptop olmasına ragmen
Walla en iyisi Panda 2008 kullananlar bilir çok memmunum gizli trojenleri bile yakalıyip siliyo tavsiye ederim süper prog. bilgisayarıda kasmıyor, kullnımı kolay tamamen size baglı diger av ler gibi degil.