En İyi Antivirüs Programı Hangisi ?

En İyi Antivirüs Yazılımı Hangisi ?

• Kaspersky

Kullanılan: 76 32.8%
  • Bitdefender

Kullanılan: 7 3.0%
  • Avira

Kullanılan: 12 5.2%
  • Eset

Kullanılan: 70 30.2%
  • Norton

Kullanılan: 17 7.3%
  • Avast

Kullanılan: 26 11.2%
  • AVG

Kullanılan: 13 5.6%
  • G-Data

Kullanılan: 4 1.7%
  • F-Secure

Kullanılan: 1 0.4%
  • Panda

Kullanılan: 4 1.7%
  • Comodo

Kullanılan: 2 0.9%
  • FortiCilent

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    232
360 total securuty hem ücretsiz hem tüm vürüsleri silio

Antivirüs kullanmıyorum,kaliteli temizlik programlarına yönelin.

Rygebin

Üye
Hiçbir antivirüs programına gerek yok. Hem ramimi yiyor. Hemde trojanları yenemiyor. Virüs olmayana virüs diyor.

Tepkiler: ___kaptan___
Aynen en iyi kullanıcı sizlersiniz babacanlarım programları kullanmak yerine daha dikkatli olun yeterli yada linux Kullanıcıları olun babacanlarım

Tepkiler: BLasTeaR
comodo öneririm programlar bilgisayarda senden izinsiz hiçbir işlerm yapamıyor çok başarılı

Hiçbir antivirüs programına gerek yok. Hem ramimi yiyor. Hemde trojanları yenemiyor. Virüs olmayana virüs diyor.
Son cümleye katılıyorum Ben eset nod32 kullanıyorum oynadığım bir oyunun steam.api.dll dosyasını her seferinde virüs diye algılayıp siliyor bende o oyunu oynayacağım zaman eseti devre dışı bırakıyorum napıyım

Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Üye
O zaman da antivirus programının anlamı kalmamış oluyor

Tepkiler: ___kaptan___
Ayarlarda tarama dışı bırakılacak klasörler diye bi secenek var mübarek kullansana

şu adrese bak kendin seç

Antivirüse gerek yok bir Ccleaner temizlik programı olarak yeter demek istedim. Yoksa işlevini biliyoruz zaten

Konu ne birader pc verimliligimi en iyi en ideal antivirus programimi yoksa kafaniza eseni yazin mi ? CC en iyisi demissin ne bakimdan iyi o bile belli degil . . .

Bessar32 yi kullanma 360 Total Security daha iyi. Versiyon 7yle daha daha iyi oldu.Yuklediginde farkini gorecek ve hissedeceksin.