En İyi Android Sürümü

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Android Sürümü
Arkadaşlar ben android cihaz almak istiyorum,fakat daha karar veremedim aklımda şuan Htc Evo 3D var ama oyun destek açısından fazla yeterli değilmiş en çok oyun android'te hangi sürümde var,bide bazı oyunlara bakınca mesala 2.2 ve üzeri yazıyor yani ne demek bu destekliyormu bilgi verirseniz mutlu olurum Symbian bölümündeki arkadaşlar bana çok yardımcı oluyorlardı umarım bu bölümdede yardımlarınızı esirgemezsiniz...!

oqlahoma

Üye
huawei ideos x5 öneririm gameloft oyunlarında sorun oluyor ama root ve build ile iş biter

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 o kadar özellikli tel değıl,htc evo 3D'ye başka sürüm yükleyip diğer oyunları oynayabilirmiyiz.Yeni çıkan oyunları htc evo'ya uygun hale getirebilirmiyiz!

oqlahoma

Üye
cıhazınız için çookkkk beklenti içinde iseniz s2 ye felan bakın yada xe bide bi sorunuz vardı 2.2 üzeri diye 2.2 ve üzeri destekler demektir

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
Fazla beklenti sayılmazda oyun ve uygulama bakımından sıkıntıdayım peki 2.2 üzeri derken ekran çözünürlüğü farkedermi yani 400x800'e çalışan uygulama 540x960'da çalışırmı?

oqlahoma

Üye
2.2 ve üzeri derken yani oyun 2.2 ve üzeri android versiyonlarında çalışır demektir 400x800 ekran ile 540x960 aynı değil oyun çalışır ama ekranda ya küçük yada çok büyük gösterir bazılarında ise tüm çözünürlüklere uygundur

en iyi android sürümü ics (4.0.x) en hızlısı gingerbread dır (2.3.x) oyun icin htc ve samsung telefon oneririm xperia play de var

pardon o zaman ben gingerbread sanıyordum

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
N9'a android 4.0 sürümü yüklemeyi başarmışlar,yani htc evodan daha üstünmü olacak?

galaxy s2 al bende ona galaxy s den terfi etmeyi düşünüyorum çok güzel bir telefon şunu bekle şunu al falan demiyorum bence şuanda piyasadaki en iyi telefon s2 . galaxy s3 çok üstün olacak ama fiyatı yüksek olacağı gibi bu seferde s4 çıkar malum arkasını kovalayamazsın.

Türe

Üye
s2 yi pek önermiyorum şarj açısından çok ısınıyor şarjın anasını ağlatıyor yakındığım tek noktası burası diğer özellikleri tartışılmaz

aydnzara

Üye
    Konu Sahibi
galaxy çok büyük kullanamam s3 çıkarsa onu alırım küçük olursa ama benim aklımdan hep evo 3D geçiyor.

PriZm

Üye
s2 yi pek önermiyorum şarj açısından çok ısınıyor şarjın anasını ağlatıyor yakındığım tek noktası burası diğer özellikleri tartışılmaz

doğru. oyun oynarken aşırı derecede ısınıyor.ondan daha yüksek frekansta çalışan Sensation Xe o kadar ısınmıyor ve daha mantıklı bir seçim olur.

söylediğin teller zaten ekran olarak hepsi büyük küçük tel yok o bahsettiklerinde ama ben de s2 kullanıyom ısınma falan dert etme çok hızlı çok iyi tabi para sorun değilse çok pahalı

oqlahoma

Üye
galaxy çok büyük kullanamam s3 çıkarsa onu alırım küçük olursa ama benim aklımdan hep evo 3D geçiyor.
o zaman git 945 galaxy y felan al nekadar büyük ise okadar iyidir(senin bakış açına göre farklı olabilir)