En hızlı uydu bulan gps programı?

accman

Üye
    Konu Sahibi
En hızlı uydu bulan gps programı?
dostlar ndrive-garmin-sygic-ovi haritalar arasında uydu bulma süresi çok farkediyor mu?

Utku

Üye
Ndrive ve Google maps hızlı buluyor

seydi53

Üye
garmin kullanıyorum çok memnunum

İnternet varsa hepsi hemen buluyor internet dışında hızlı bulmanız gerekiyorsa en iyi otoyollarda çekiyor. Tabii yola çıkmadan önce hemen gps açınız yoksa yinede bayağı beklemeniz gerekir.

acati

Üye
Garmin ve Ndrive ikisi de telefonumda var. Çok tecrübe ettim. Ndrive garmin'den daha hızlı ulaşıyor uydulara. Garmin özellikle hareket halindeyken uydu bulması çok uzun sürüyor. (sadece dahili GPS kullanıyorum)

Öte yandan harita ayrıntıları, program özellikleri, kullanışlı olma bakımından GARMin çok güzel...

pRime.

Üye
ovi maps'ten gayet memnunum internet bağlantısıyla uydu konumunu anında buluyor.

accman

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısıyla tüm programlar hemen buluyor ama internet olmadan büyük farklar var mı onu öğrenmek istiyorum dostlar

ByWorth

Üye
Tam olarak anlamasam da sonuçta donanımsal bi olay değil mi? Programdan ziyade donanımın bağlanması gerekiyor.. Bence hangi program olduğu farketmez diye düşünüyorum...

Tepkiler: pRime.
Arkadaşlar bendede n8 war telefonun cogu özelliğini bilmiyorum arastırıyorum öğrenmeye çalısıyorum gps programını internet olmadanda kullanabiliyormuyuz_? kullanabiliyorsak nasıl oluyor bilen bir arkadas yardımcı olursa cok sevinirim şimdiden teşekürler

pRime.

Üye
internet bağlantısıyla tüm programlar hemen buluyor ama internet olmadan büyük farklar var mı onu öğrenmek istiyorum dostlar

Fark yoktur. O donanımsal bişey, bide civardaki uydu sayısıyla alakalı... Uydular ne kadar yakınındaysa telefonda o kadar çabuk bulur.

accman

Üye
    Konu Sahibi
Fark yoktur. O donanımsal bişey, bide civardaki uydu sayısıyla alakalı... Uydular ne kadar yakınındaysa telefonda o kadar çabuk bulur.

teşekkürler kardeşim..

----------Eklendi @ 10:28:36 ---------- Yazıldı @ 10:26:51 ----------

evet kullanabiliyorsun..ama ilk başta uyduyu bulma süresi uzun oluyo..internet varsa bir kaç saniye içinde..internet olmadan ise çok daha fazla bi süre..ve şartlara göre değişir internet olmadan..örneğin hava bulutluysa binaların arasındaysan daha uzun sürede bulur yani 10 15 dk bile olabilir..