]yandex chromun çakmasıdır bi ara bozuldu bende yeni sekme açarken ara geçişte chrom yazıodu bence en hızlı ve güvenilir olan chromium özellikle linuxta mükemmel ie ye gelirsek ie10 gerçekten hızlı ama başlangıçta yine geç açılıyor
]yandex chromun çakmasıdır bi ara bozuldu bende yeni sekme açarken ara geçişte chrom yazıodu bence en hızlı ve güvenilir olan chromium özellikle linuxta mükemmel ie ye gelirsek ie10 gerçekten hızlı ama başlangıçta yine geç açılıyor
Yandex ve Google temelini chromiumdan almis chrome de chromiuma benzedigi icin genellikle yandexte eklenti eklerken chromium eklentisi fln der bu yuzden cakma diyorlar ama hizli ya
Windows 8'li PC'mde IE'yi kullanıyorum en hızlısı o.Tabi dokunmatik ekrana uygun arayüzünün falanda önemi var benim kullanmamda.
Windows 7'li laptopumea ise Opera ve Chrome kullanıyorum.Eğer gerçekten hız arıyorsan Turbosu açık Bir Operaya yaklaşabileceklerini zannetmiyorum.Çünkü başlangıçta flash dosyalarını indirmiyor sadece senin üzerine tıkladıklarını açıyor.Çok flashlı, çok feklamlı sitelerde cidden çok işe yarıyor bu özellik hem hız hem kullanış açsından.
Bende opera yüklemiştim turbo açıkken bile sitedeki ögeleri tek tek yüklüyor.bazen bir siteyi açarken 1 dakika bekliyorum nerdeyse. fırefox'un yeni sürümü çok hızlıymış galiba denemek lazım.şuan benim için en iyi yandex.