En hızlı Ferrari İstanbul'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
En hızlı Ferrari İstanbul'da
Sadece 599 adet üretilen ve 599 bin avroluk, ''En Hızlı Ferrari'', Avrupa'da ilk kez İstanbul'da düzenlenecek, 2010 Autoshow'da boy gösterecek.

Alınan bilgiye göre, İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari'nin gelmiş geçmiş en hızlı yol otomobili olarak dikkatleri üzerine çeken Ferrari 599 GTO modeli, Avrupa kıtasında ilk kez 2010 İstanbul Autoshow'da sergilenecek.

Tüm dünya için sadece 599 adet üretilecek olmasıyla dikkat çeken Ferrari 599 GTO için TOFAŞ çatısı altında Ferrari ve Maserati markalarının ülkemizde distribütörlüğünü yürüten FerMas, sadece bir araç için 599 bin avrodan başlayan fiyatla Türkiye'de de sipariş almaya başlamıştı.

670 HP'lik V12 motora sahip Ferrari 599 GTO, saatte 335 kilometrenin üstünde ulaştığı son hız değerinin yanı sıra 0-100 km/s hızlanmasını 3,3 saniyede tamamlamasıyla dikkat çekiyor.
 
Tepkiler: Necmati

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Allah'dan 599 bin £ 600 olsaydı kim alabilirdi..
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'de sadece bir adet satılmış
 

Necmati

Üye
konuyu açan arkadaş yorumunda Türkiye'yi bu şekil yaz
 

Burak

Üye
    Konu Sahibi


düzelttim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...