CisSe Üye Kızlarda =Merve Erkek =Yasin Çünkü bütün çıktığım kızların yarısının adı merveydi benim adımda yasin
ouSahin Üye Kızlarda= Bahar veya Nur Erkekler=Berdan he bide Sagopa şaka şaka çok hoş isimler bu isimler kızlarda ayrı bi yeri var iki ismin
Kızlarda= Bahar veya Nur Erkekler=Berdan he bide Sagopa şaka şaka çok hoş isimler bu isimler kızlarda ayrı bi yeri var iki ismin
crazy_amigo06 Üye erkeklerde roj baran serhat bayanlarda rojin berin helin dilan emetiye gibi isimler braz degişik ama anlamları cok guzel
erkeklerde roj baran serhat bayanlarda rojin berin helin dilan emetiye gibi isimler braz degişik ama anlamları cok guzel
neoki Üye <div class='quotetop'>(kurtoglu85 @ Dec 26 2005, 03:30 PM) [post=237652]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> erkek alparslan kız ayyüce [/b][/quote] katılıyorum kardeş!!!! erkekte ALPARSLAN=savaşan aslan (benim adım! kızlarda: Hilal
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 @ Dec 26 2005, 03:30 PM) [post=237652]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> erkek alparslan kız ayyüce [/b][/quote] katılıyorum kardeş!!!! erkekte ALPARSLAN=savaşan aslan (benim adım! kızlarda: Hilal