Praetor Emekli Yönetici Bunun için avatar yarışması yapıyoruz ara ara Sorun cevabı ise şimdiden belli!.. Herkesin avatarı kendine güzel. (Ki zaten o yüzden koyuyordur oraya )
Bunun için avatar yarışması yapıyoruz ara ara Sorun cevabı ise şimdiden belli!.. Herkesin avatarı kendine güzel. (Ki zaten o yüzden koyuyordur oraya )
..:|By_NeFReTª58|:.. Üye Konu Sahibi bazılarıda başkasınınkini begenebilir...bence mustafa furkan'ın avatarı güzel çünkü en anlamlı ve en güzel o
bazılarıda başkasınınkini begenebilir...bence mustafa furkan'ın avatarı güzel çünkü en anlamlı ve en güzel o
Praetor Emekli Yönetici Tabii ki başkasının avatarını beğenebilirler. (Ama tabii şu ana kadar konuyu açan arkadaşımız dışında çıkmadı.) Bunun tartışmasını genelde yarışmada yapıyoruz http://www.maxicep.com/site-hakkinda/en-guzel-avatar-yarismasi-yapmismiydik-59545.html#post528038 gibi... Burada oluşan durumu engellemek için de kimse kendisine oy veremez kuralı koyuyoruz Siz de Maxicep Yarışmaları bölümünde bir konu açabilirsiniz Emin olun katılım olacaktır.
Tabii ki başkasının avatarını beğenebilirler. (Ama tabii şu ana kadar konuyu açan arkadaşımız dışında çıkmadı.) Bunun tartışmasını genelde yarışmada yapıyoruz http://www.maxicep.com/site-hakkinda/en-guzel-avatar-yarismasi-yapmismiydik-59545.html#post528038 gibi... Burada oluşan durumu engellemek için de kimse kendisine oy veremez kuralı koyuyoruz Siz de Maxicep Yarışmaları bölümünde bir konu açabilirsiniz Emin olun katılım olacaktır.
Praetor Emekli Yönetici BaşıBozuk' Alıntı: 100000 Defa Yapılsa Yine Ben Kazanırım Çünkü En İyisi Bnim Avatar Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum!.. Senin avatar çok güzel!.. Hatta tam benlik bu, çalsam mı acaba
BaşıBozuk' Alıntı: 100000 Defa Yapılsa Yine Ben Kazanırım Çünkü En İyisi Bnim Avatar Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum!.. Senin avatar çok güzel!.. Hatta tam benlik bu, çalsam mı acaba
Nedved Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Bunun için avatar yarışması yapıyoruz ara ara Sorun cevabı ise şimdiden belli!.. Herkesin avatarı kendine güzel. (Ki zaten o yüzden koyuyordur oraya ) Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Bunun için avatar yarışması yapıyoruz ara ara Sorun cevabı ise şimdiden belli!.. Herkesin avatarı kendine güzel. (Ki zaten o yüzden koyuyordur oraya ) Genişletmek için tıkla ...
Salih Baba™ Üye Praetor' Alıntı: Katılıyorum!.. Senin avatar çok güzel!.. Hatta tam benlik bu, çalsam mı acaba Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Katılıyorum!.. Senin avatar çok güzel!.. Hatta tam benlik bu, çalsam mı acaba Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici Salih Baba™;1337207' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne gülüyon len?!