thegoalkeeper Üye SALVADORE' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... aynen katılıorm eline sağlık..
sublieutenant Üye ersoy' Alıntı: n70 tam ekran resim çekme arıyorum.. Genişletmek için tıkla ... ya şu arkadaşada bi tam ekran resim çekme bulsak fena olmayacak herhalde baksanıza hep rastlıyorum.. tamam ersoy araştırıyorum ama n70e uygun bulurmuyum bilemiyorum, arşivim s60için....
ersoy' Alıntı: n70 tam ekran resim çekme arıyorum.. Genişletmek için tıkla ... ya şu arkadaşada bi tam ekran resim çekme bulsak fena olmayacak herhalde baksanıza hep rastlıyorum.. tamam ersoy araştırıyorum ama n70e uygun bulurmuyum bilemiyorum, arşivim s60için....
hacker_akbal Üye _EfsAnE_' Alıntı: zuhahhahahahha ya program lar enson sayfadaymış bu nasıl iş ya konu mesajları neden son sayfaya eklenmiyorda ilk sayfaya ekleniyor ? Genişletmek için tıkla ... sen mesajların sıralanmasını mesaj tarihlerine göre ayarlamışsındır kendine gülmen lazım bence
_EfsAnE_' Alıntı: zuhahhahahahha ya program lar enson sayfadaymış bu nasıl iş ya konu mesajları neden son sayfaya eklenmiyorda ilk sayfaya ekleniyor ? Genişletmek için tıkla ... sen mesajların sıralanmasını mesaj tarihlerine göre ayarlamışsındır kendine gülmen lazım bence