Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi en büyük korkun ne ? Buraya hayatımızdaki korkularımızı yazıcaz.. Ben başlıyorum benim hayattaki en büyük korkum ailemden ayrılmak.
Buraya hayatımızdaki korkularımızı yazıcaz.. Ben başlıyorum benim hayattaki en büyük korkum ailemden ayrılmak.
dreamnoble Üye fatihsagohiphop' Alıntı: Buraya hayatımızdaki korkularımızı yazıcaz.. Ben başlıyorum benim hayattaki en büyük korkum ailemden ayrılmak. Genişletmek için tıkla ... Benimde aynı..
fatihsagohiphop' Alıntı: Buraya hayatımızdaki korkularımızı yazıcaz.. Ben başlıyorum benim hayattaki en büyük korkum ailemden ayrılmak. Genişletmek için tıkla ... Benimde aynı..
Salihyet Üye Burun kemiğimi aldırmak kick box'a giderken, prof olmak için gerekiyormuş önce tamam olur dedim sonra bi daha salona uğramadım korkudan şaka maka katil olmaktan, üzerime düşeni yapamamaktan korkarım Allahtan korkarım.. Önce reddedip, sonra peşinden koşmaktan korkarım ... daha sürüp gider...
Burun kemiğimi aldırmak kick box'a giderken, prof olmak için gerekiyormuş önce tamam olur dedim sonra bi daha salona uğramadım korkudan şaka maka katil olmaktan, üzerime düşeni yapamamaktan korkarım Allahtan korkarım.. Önce reddedip, sonra peşinden koşmaktan korkarım ... daha sürüp gider...
iremm Üye ailemden ayrılmak en güvendiğim kişi tarafından aldatılmak ve deeee kedi şaka bi yana hiç sevmem ve çok korkarım
ailemden ayrılmak en güvendiğim kişi tarafından aldatılmak ve deeee kedi şaka bi yana hiç sevmem ve çok korkarım
Praetor Emekli Yönetici iremm' Alıntı: ailemden ayrılmak en güvendiğim kişi tarafından aldatılmak ve deeee kedi şaka bi yana hiç sevmem ve çok korkarım Genişletmek için tıkla ... =o nasıl korkarsın o şirinlik abidesi varlıklarıdan! tabii benim van kedimi görmedin; bemmbeyaz bir prenses, pamuk gibi! Al kucağına mıncır mıncır.... insanda stres kalmıyor... Özledim şimdi, gidip biraz seveyim bari... Anladığınız üzere kedimden ayrılmak!..
iremm' Alıntı: ailemden ayrılmak en güvendiğim kişi tarafından aldatılmak ve deeee kedi şaka bi yana hiç sevmem ve çok korkarım Genişletmek için tıkla ... =o nasıl korkarsın o şirinlik abidesi varlıklarıdan! tabii benim van kedimi görmedin; bemmbeyaz bir prenses, pamuk gibi! Al kucağına mıncır mıncır.... insanda stres kalmıyor... Özledim şimdi, gidip biraz seveyim bari... Anladığınız üzere kedimden ayrılmak!..
kabasakalist Üye fobi olarak ; kapalı dar bir alanda kalmak en çok yanlış anlaşılmak ve unutulmaktan korkarım