abdulbaki123 Üye Konu Sahibi kisacafd' Alıntı: oyun çok kötü yaa pes bu oyuna bin basar Genişletmek için tıkla ... senin kararın renkler ve zevkler tartışılmaz yani safamart' Alıntı: saolasın ya bu çok iyi oldu Genişletmek için tıkla ... iyi eğlenceler
kisacafd' Alıntı: oyun çok kötü yaa pes bu oyuna bin basar Genişletmek için tıkla ... senin kararın renkler ve zevkler tartışılmaz yani safamart' Alıntı: saolasın ya bu çok iyi oldu Genişletmek için tıkla ... iyi eğlenceler
abdulbaki123 Üye Konu Sahibi lamia' Alıntı: saol... Genişletmek için tıkla ... Sende yorumun için sağol iyi eğlenceler misita' Alıntı: tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler 41_okan_41' Alıntı: 6630 da oynanıyo mu Genişletmek için tıkla ... Evet kardeş 6630 oynanıyo benim telefonda 6630 ve opynuyorum sorunsuz şekilde
lamia' Alıntı: saol... Genişletmek için tıkla ... Sende yorumun için sağol iyi eğlenceler misita' Alıntı: tesekkurler... Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler 41_okan_41' Alıntı: 6630 da oynanıyo mu Genişletmek için tıkla ... Evet kardeş 6630 oynanıyo benim telefonda 6630 ve opynuyorum sorunsuz şekilde
abdulbaki123 Üye Konu Sahibi habbuj' Alıntı: süpersin Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler... cimbomluberk2' Alıntı: bu ne yha gameloft yazıo takılıo Genişletmek için tıkla ... Yok kardeş takılmaz senin rem de sorun vardır ben kendim deneyipte paylaşıyorum ve oyun şu an bende yüklü gayette güzel çalışıyor ben denemeden bişey paylaşmam sen tekrar dene kardeş
habbuj' Alıntı: süpersin Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler... cimbomluberk2' Alıntı: bu ne yha gameloft yazıo takılıo Genişletmek için tıkla ... Yok kardeş takılmaz senin rem de sorun vardır ben kendim deneyipte paylaşıyorum ve oyun şu an bende yüklü gayette güzel çalışıyor ben denemeden bişey paylaşmam sen tekrar dene kardeş
abdulbaki123 Üye Konu Sahibi agit_cudi' Alıntı: elllerine sağlık dostumçok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi eğlenceler... jackalx_06' Alıntı: teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler... by dark' Alıntı: eyvallah saolasın Genişletmek için tıkla ... Sende sağolasın iyi eğlenceler...
agit_cudi' Alıntı: elllerine sağlık dostumçok güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi eğlenceler... jackalx_06' Alıntı: teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler... by dark' Alıntı: eyvallah saolasın Genişletmek için tıkla ... Sende sağolasın iyi eğlenceler...
crazy4444 Üye abdulbaki123' Alıntı: Oyun tarafımdan türkçe çevrilmiştir hepinize şimdiden iyi eğlenceler ... (Lütfen emeğe saygılı olalım arkadaşlar) Genişletmek için tıkla ... alıntı
abdulbaki123' Alıntı: Oyun tarafımdan türkçe çevrilmiştir hepinize şimdiden iyi eğlenceler ... (Lütfen emeğe saygılı olalım arkadaşlar) Genişletmek için tıkla ... alıntı