Semih Opalay
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anakartı yazarsan daha çok yardımcı olurum.Şimdiki işlemcimi değiştirmeyi düşünüyordum zaten bu işlemci yerine q9550 aldım.Sizce bir performans artışı olur mu?Kısacası sorun işlemci mi?
Öyle toplanmaz.ramlerim 2gbx2 şeklinde 1333mhz bir tanesi.Yani toplam 2666 mhz
Ekran kartınız ayrıca 64 bit sadece işlemci değişimi ile çok da fark etmeyecektir.he birde aklıma gelmişken söyliyim ben genelde emülatör açıkken arkada operada açık oluyor herhangi bir mesaj geldiğinde bakabilmek için
Hemen hemen her emülatörde aynı gameloop,memu,bluestack,smartgaga,ld player gibi.Hepsinde 20 30 fps performans alabiliyorum.He birde bu belirli bir oyun için değil hepsinde aynı.Hangi emülatör olduğunu yazmamışsın. Kimse de sormamış. Emülatörler hiçbir zaman tam performans vermezler. Bende yıllardır bir sürü emülatör kullandım ve tam performans aldığım nadir bir iki oyun olmuştur.
arkada tarayıcı açık bırakmak her zaman kötü etkiler... tam performans ve sağlık için normalde de yani emulatörsüzde bunu yapmayın... Tabi cebiniz dolu değilse...he birde aklıma gelmişken söyliyim ben genelde emülatör açıkken arkada operada açık oluyor herhangi bir mesaj geldiğinde bakabilmek için
emulatörleri hiç sevmemişimdir zaten fps'i süründürürler... O yüzden ağabim çok canı çeksede emulatör de oynamaz...Hemen hemen her emülatörde aynı gameloop,memu,bluestack,smartgaga,ld player gibi.Hepsinde 20 30 fps performans alabiliyorum.He birde bu belirli bir oyun için değil hepsinde aynı.
Ramin mhz hızını toplayamazsın. Gb hesabı gibi olmaz. Mhz değerleri farklı olsaydı mesela 2gb 1333 mhz 4gb 2133 mhz olan iki farklı raminiz olsun . Sizin 6gb toplam raminiz olacaktır fakat 3466 mhz raminiz olmaz . Bios en düşük mhz değerine göre sistemi çalıştırır.ramlerim 2gbx2 şeklinde 1333mhz bir tanesi.Yani toplam 2666 mhz
Farkı nerede ? Ram miktarı çok değiştirir olayı 8 gb ram olsa sistemi çok rahatlatırpeki bu nasıl oluyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neredeyse benim sistemin aynısı olan pcde adam hd garfiklerde pubg mobil oynuyor
Videonun 0:41 inde ben buradan oynamadom . Komşumdan oynadım yazıyorama 4 gb ram var adamda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?