Evet. Nedense Emre'ye hiçbir futbolcunun "senin boğazını keserim" gibisinden bir hareket yaptığını, yada üzerine horozlanıp "P** kurusu" diye bağırdığını görmüyoruz. Acaba neden?
Ben bu adamı ne Galatasaray'dayken, ne Inter'deyken, ne Newcastle'dayken, ne de Fenerbahçe'deyken sevmedim. Aynen yıllardır Sabri'yi sevmediğim gibi. Sahada kendilerini kaybediyorlarmış. Kendini kaybediyorsa gitsin psikolojik destek alsın. Kimsenin kendini kaybettiği yok. Ben de bilsem ki sahada ne yaparsam yapayım alacağım maksimum 3 maç ceza, taraftar ne olursa olsun beni haklı görecek, kötü oynasam hatta ceza alsam bile bırak kulüp takımını milli takıma bile garanti seçileceğim, ben de sahada "ufak dağları ben yarattım" havalarında dolaşırım.
Ama benim derdim Emre yada Sabri değil. Futbol federasyonu. Hem diyeceksin ki biz hakemlerin arkasındayız, hem de bir futbolcu hakemin karizmasını yerle bir edince 1 maç ceza vereceksin. Direk kırmızı kartın cezası zaten 2 maç. Yani bu ülkede rakip oyuncuya küfür etmenin ve hakeme darp etmenin cezası 1 maç mı? Hakemin dudaklarından açık seçik okundu "küfür ettin" dediği. Hakeme vurduğu da ayan beyan ortada. Ama suç yine federasyonda. Bir önceki hafta hakemi kolundan çekiştirmesini görmezden gelirsen beyefendi dirsek de atar, uçan tekme de. Sonra biz de böyle baştan savma yönetilen bir ligde acaba kim şampiyon olacak, kim daha iyi oynuyor diye tartışıp dururuz...