Eminemin Bir Zamanlar Dahil Olduğu D-12nin Kurucusu Proof, 8 Mile Yolu üzerinde Bulunan Bir Gece Kulübünde Kafasından Vurularak öldürüldü.

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Eminemin Bir Zamanlar Dahil Olduğu D-12nin Kurucusu Proof, 8 Mile Yolu üzerinde Bulunan Bir Gece Kulübünde Kafasından Vurularak öldürüldü.
<span style="color:#FF0000">8 Mile&#39;da öldürüldü</span>

Eminem&#39;in yakın arkadaşı ABD&#39;li rap&#39;çi Proof, Detroit&#39;te bir gece kulübünde çıkan kavgada vurularak öldürüldü. Gerçek adı Deshaun Holton olan Proof, Eminem&#39;in eski grubu D-12&#39;nin kurucularındandı. Öldürülen rap&#39;çinin menajeri Proof&#39;un, Eminem&#39;in ünlü &#39;8 Mile&#39; filmindeki, 8 Mile Yolu üzerinde bulunan &#39;Triple C&#39; adlı kulüpte başından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Amerikan polisi, kavga sırasında bir başka kişinin de ağır yaralandığını belirtti. Suç çetelerinin hesaplaşması sırasında öldürüldüğü sanılan rapçi Proof, Eminem&#39;in &#39;8 Mile&#39; adlı filminde de rol almıştı.

Kaynak: Radikal.com

rapcilerin hazin sonu böyle olmakta rapin krallarından sayılan 2pac de öldürülmüştü.

Salihyet

Üye
yav bu ne böle başlık çok acayip

yav bizim rapcilerimiz böyle değil bizim rapcimiz yeraltı takılır ama mafya değildir.

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede rap müzik diye bişey yoktur cartel vardı ilk ve tek ve son da onlar oldular sonradan çıkanları rapci mi? rap nedir bi kere onu bilmiyorlar ceza deninlen kendini rapci ilan eden şahıs coca cola rock konserlerinde sahne alıyordu bunu amerikadaki rapperlara söylerseniz adamlar dümdüz gider böyle birine.

cumcum23

Üye
walla rapper yada hip hop&#39;çı olmak herzaman kawga gürültü mafyalık değil

bunu herkes biliyor

ama Yabancılarda bu resmen çetecilik oluyor

TÜRKÇE RAP&#39;E DESTEK TAM DESTEK

herkes neyi sawunuyorsa saygı çerçevesini aşmadan sawunsun

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
ben 11 yıl önce ll cool j ice cube 2pac dre ice-t gibi adamların sözlerinin anlamlarını öğrendiğimde isyan dolu sözler 15 yaşımında heyecanı ile dinlememe nedne olmuştu bikaç yıl sonrada türk rapin kurucuları olan cartel çıkınca çok sevinmiştim. şimdi yaşım 26 piyasada rap söylediğini iddia eden ancak alakası olmayan tipler hayli fazla. ayrıca türkçe rap diye bişey olmaz türk rap vardır. acemisin galiba. 11 yıl önce türkiyede rap&#39;in r sini bile bilmeyenler şimdi rap söylüyorlar.

onların rapinde dönen parayla bizimdekinde dönen bir değil adamlar bi albümde milyonlar satıyor. tabi rekabetin böylesi normal.

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
rap müziğin nasıl ortaya çıktığını araştırırsanız bütün bunların normal olduğunu da anlarsınız.

tupacda çete savaşlarında ölmedimi 50cent meşhur olmadan önce çete elemanı değilmiydi hatta bir çatışmada ağzından vuruldu kendilerine gangsta rapçılar diyorlar böyle bir rap türüde var yani sokak mafyası&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; Apr 13 2006, 11&#58;16 PM) [post=315156]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tupacda çete savaşlarında ölmedimi 50cent meşhur olmadan önce çete elemanı değilmiydi hatta bir çatışmada ağzından vuruldu kendilerine gangsta rapçılar diyorlar böyle bir rap türüde var yani sokak mafyası&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
rapper olu da herhangi bir çeteye mensup olmayan yoktur.

pasa

Üye
gangister repçiler ha komik

sadoes

Üye
proof un olmesine cok uzuldum gercek ten D12 icın buyuk bir kayıp batuhan arkadasa katılıyorum turkiyede rap diye bişiy yok

<div class='quotetop'>(sadoes &#064; Apr 14 2006, 10&#58;04 AM) [post=315404]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
proof un olmesine cok uzuldum gercek ten D12 icın buyuk bir kayıp batuhan arkadasa katılıyorum turkiyede rap diye bişiy yok
[/b][/quote]

rap&#39;i tanımlar mısınız peki, neymiş biz de öğrenelim ?

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
run dmc ll cool j ice t dr dre roxanne shante(ilk kadın rapper olur kendisi) dj afrika Islaam public enemy nwa x-clan boogie down poor righeous teachers paris brand nubian gangstarr a tribe called quest de la soul bu adamları ve grupları araştır kimmiş neymiş nasıl bir yaşamları varmış rap nasılmış bunlar neler yapmış sonra gel türkiyede rap var mı yok mu burdan yorumunu yap türkiyede rap diye bişeyin olmadığını kendini rapper ilan eden ağzı süt kokan ceza nefret fuat bilmem ne gibi yeni yetmeler de biliyorlar. onlar sadece bu işten güzelce ceplerini dolduruyorlar. bir rapper bir rock konserine çıkar rap söyler mi? öğren bunu aslanım. ben 8-10 yıl rap dinledim 14-15 yaşımdan beri yaşım şimdi 26. bana rapi burda kimse anlatamaz. ben yeteri kadar fazlasıyla biliyorum. hadi eyvallah.