EMINEM İlluminatiye geri döndü!!!!!

Evet yu gi oh illüminati ydi çocukken biz bilmiyorduk tabi. Yu gi deki üçgen kolyesi ve üstündeki göz. Ordaki herşeyin bir anlamı vardı

- - - Eklendi - - -

ve kesha nin die young klibini izleyen bilir

su illumunati denilen sey asil siyonizmdir

Invoke

Üye
böhöhöhöyt, böyle konular hep gereksiz mesajlarla dolar zaman içinde.

- - - Eklendi - - -

baslıgı da yeni farkettim geri dönmüs, öyle gir çık kolay mı la.

Evet yu gi oh illüminati ydi çocukken biz bilmiyorduk tabi. Yu gi deki üçgen kolyesi ve üstündeki göz. Ordaki herşeyin bir anlamı vardı

- - - Eklendi - - -

ve kesha nin die young klibini izleyen bilir

Mısır mitolojisindeki simgeleri tamamen masonlara ve illuminatiye mal etmek anca ne anlama geldiklerini bilmeyen insanların işi olabilir.Yu-Gi-Oh!'taki firavun eski mısırda yaşayan bir karakter, hikayeye göre gölge oyunu eski mısırda bulunmuş ve içerisine fantastik karakterler konulmuş (tanrılara kadar).Milenyum bulmacalarını ise açıklama ihtiyacı duymuyorum.Hayır bütün problem eski mısır mitleri mi ? Yunan mitlerini, iskandinav mitlerini konu alan yüzlerce film illuminati yapımı olmuyor fakat onlar kadar ilgi çekici olan ve o dönemde hepsinden daha popüler olan mısır mitolojisi ele alındığında illuminati yapımı oluyor öyle mi ? Dediğim gibi büyücülük tarihi hakkında ne kadar bilgilisin, Illuminati hakkında ne kadar bilgilisin ? Illuminati derken şu kliplere üçgen koyan sözde Illuminati'den bahsetmiyorum.

- - - Eklendi - - -

böhöhöhöyt, böyle konular hep gereksiz mesajlarla dolar zaman içinde.

- - - Eklendi - - -

baslıgı da yeni farkettim geri dönmüs, öyle gir çık kolay mı la.

Bi ara bunu öldürecekler diyorlardı sonra uzunca bir süre Eminem'in adını duymamıştım ben.Bak adam nasıl piyasaya geri giriş yaptı.Hemde sadece saçını boyatarak.İyi iş valla ^.^

Tepkiler: .caner.

doğru söyle Kaç para veriyorlar?

Tepkiler: Haluk.
illüminati kliplere sadece üçgen koymaktan ibaret değil tabiki. Aşırı sex sahneleri mason işareti vs.vs.

illüminati kliplere sadece üçgen koymaktan ibaret değil tabiki. Aşırı sex sahneleri mason işareti vs.vs.

Öncelikle masonlukla Illuminati'inin bağımsız olduğunu, Illuminati'nin bir dönem masonlar arasında yayıldığını daha sonra çeşitli sebepler ve açığa çıkarılan çeşitli durumlar sonucunda populerliğini kaybettiğini, yöneticisinin kuyruğunu kıstırıp nasıl kaçıştığını bir araştır bakalım.Gidip komplo teorilerini okuyup okuyup, bir şey biliyormuş gibi burada ahkam kesiyorsunuz.Daha önce de dediğim gibi diyelim ki Illuminati yok olduktantan sonra bir kaç kendini bilmez bir toplululuk oluşturdu ve alakalarının olmamasına rağmen adını bu eski örgütten esinlenerek Illuminati koydular (başka türlüsü mümkün değil) Şimdi bu adamlar sizlere kendilerini göstermek mi istiyorlar, göstermemek mi ? Eğer göstermemek istiyorlarsa söyledikleriniz hepsi boş çünkü klavye başından bu adamları çökertemezsiniz.Eğer göstermek istiyorlarsa adamlara hizmet ediyorsunuz, vaktinizi, zihninizi boş işler için harcıyorsunuz...Lady Gaga'nın Illuminati'ye hizmet ettiğini düşünelim.Kadın klibine üçgen koyuyor ve milyonlarca insan sadece o üçgen için videoyu izliyor, Illuminati'ye para kazandırıyor.Daha sonrada gelip bunlar böyle böyle yapıyorlar ama biz bunların oyununu çözdük diyor.Hadi anam hadi...

doğru söyle Kaç para veriyorlar?

Gönderi başına bi milyon dölar ama aralarına girebilmek için tanıdık lazım.Sen öylece kaldın yani ben paraya para demiyorum ((

Bartu abi yine misyoner yapmislar seni

ne dönmesi o kadar recovery albüm var

- - - Eklendi - - -

dönse bile kendi isteğiyle dönmemistir

Konu Sahibi
illuminati

- - - Eklendi - - -

kanki o 3 sene önceydi

Emip

Üye
konuyu açıklığa getirelim EMINEM İllimunati kızını öldürmemesi için tekrar illimunatiye döndü

​İyi Forumlar...

alyuz41

Üye
Böyle bir saçmalığa nasıl inanıyorsunuz? İllimunati diye bir varlığın bana kanıtını getirebilirmisin? Ayrıca diyelim ki bunlar bir Tarikat, Eminem o Tarikat'tan ayrılarak Not Afraid şarkısını yaptı. Asla dönüş yapmaz.

Tepkiler: kullanıcıadları
konuyu açıklığa getirelim EMINEM İllimunati kızını öldürmemesi için tekrar illimunatiye döndü

​İyi Forumlar...

rihannanın klibinede niye illuminatinin prensesi yazıyor dalga geçmek içinmi bi araştır sonra...

the simpson illuminati yaz google görsellerde ara!!

Of of Senin büyücülük, tarikat, okültizm tarihi ile ilgili ne kadar bilgin var ? Konu ile ilgili tek bir kitap bile okudun mu da ahkam kesiyorsun ? Eğer yeterli bilgin varsa uzun uzun tartışalım...

Tepkiler: Oğuzhan
He tabi dunyayi yonetiyorlar tum ergenler simgelerini biliyor. Arkadaslar az mantikli dusunun bastan asagi sacma bu olay. Kaldi ki boyle bir tarikat ve boyle kisiler varsa sen ben bilemeyiz var olduklarini. Dunyanin zaten belli kisiler tarafindan yonetildigi asikar ama bu kisilerin gerek kliplerde gerek baska yerlerde senin benim gibi insanlara isaret vermesinin amaci ne olabilir? Eminem,rihanna vs fanatiklerinin yarisindam cogunun yasi 20yi gecmez eminim.

Tepkiler: kullanıcıadları

Akva96

Üye
Rihanna zaten şeytana taptığını açıklamadı mı ya ?