Van Hohenheim
Üye
Yugioh ile ben de büyüdümÇok da severdim. Simgeler var, yok mu?
- - - Eklendi - - -
Ama her gördüğümüze illuminati demek... Ne biliyim ergenleri kandırmak oyalamak, dediğin gibi reklam alıp para kazanmak için ortaya atılmış, günümüz insanında hoşuna giden 12.12.12de dünyanın sonu gelecekmiş falanlar filanlar
- - - Eklendi - - -
la benim espiri zaten yapılmıştüh.
Evet yu gi oh illüminati ydi çocukken biz bilmiyorduk tabi. Yu gi deki üçgen kolyesi ve üstündeki göz. Ordaki herşeyin bir anlamı vardı
- - - Eklendi - - -
ve kesha nin die young klibini izleyen bilir
böhöhöhöyt, böyle konular hep gereksiz mesajlarla dolar zaman içinde.
- - - Eklendi - - -
baslıgı da yeni farkettim geri dönmüs, öyle gir çık kolay mı la.
Mısır mitolojisindeki simgeleri tamamen masonlara ve illuminatiye mal etmek anca ne anlama geldiklerini bilmeyen insanların işi olabilir.Yu-Gi-Oh!'taki firavun eski mısırda yaşayan bir karakter, hikayeye göre gölge oyunu eski mısırda bulunmuş ve içerisine fantastik karakterler konulmuş (tanrılara kadar).Milenyum bulmacalarını ise açıklama ihtiyacı duymuyorum.Hayır bütün problem eski mısır mitleri mi ? Yunan mitlerini, iskandinav mitlerini konu alan yüzlerce film illuminati yapımı olmuyor fakat onlar kadar ilgi çekici olan ve o dönemde hepsinden daha popüler olan mısır mitolojisi ele alındığında illuminati yapımı oluyor öyle mi ? Dediğim gibi büyücülük tarihi hakkında ne kadar bilgilisin, Illuminati hakkında ne kadar bilgilisin ? Illuminati derken şu kliplere üçgen koyan sözde Illuminati'den bahsetmiyorum.
- - - Eklendi - - -
Bi ara bunu öldürecekler diyorlardı sonra uzunca bir süre Eminem'in adını duymamıştım ben.Bak adam nasıl piyasaya geri giriş yaptı.Hemde sadece saçını boyatarak.İyi iş valla ^.^
yok beyler ben aradım sordum mhpye girmiş daha el hareketinin nasıl yapıldığını öğrenememiş .
illüminati kliplere sadece üçgen koymaktan ibaret değil tabiki. Aşırı sex sahneleri mason işareti vs.vs.
doğru söyle Kaç para veriyorlar?
Bartu abi yine misyoner yapmislar seni
rihannanın klibinede niye illuminatinin prensesi yazıyor dalga geçmek içinmi bi araştır sonra...Hala şu Illuminati şeylerine inanan, ciddiye alan insanlar var mıymış ya
Var ama yok gibi en iyisi Ciguli'ye soralım.
- - - Eklendi - - -
Aman tanrım! Homer'ın gözler bir şeyleri çağrıştırıyor...
konuyu açıklığa getirelim EMINEM İllimunati kızını öldürmemesi için tekrar illimunatiye döndü
İyi Forumlar...
rihannanın klibinede niye illuminatinin prensesi yazıyor dalga geçmek içinmi bi araştır sonra...
the simpson illuminati yaz google görsellerde ara!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?