EMINEM İlluminatiye geri döndü!!!!!

Konu Sahibi
EMINEM İlluminatiye geri döndü!!!!!

evet arkadaşlar maalesef eminem tekrar illuminati için çalışıyor tekrar shady oldu saçını tekrar sarıya boyadı

Mert

Üye
Metalci olmuş oğlum bu

Hala şu Illuminati şeylerine inanan, ciddiye alan insanlar var mıymış ya

Tepkiler: .caner.
Bence Illuminati'yi olmadigi halde biz toplu olarak varmis gibi kabul ediyoruz.

Illüminati gerçektir ve varlığını 17. Yy yıldan beri sürdürüyor. Dünyayı saran büyük tehlike

Git biraz büyücülük, okültizm tarihine dair kitapları oku...Illuminati hala yaşıyor diyen adam tarihten bir haberdir.Yapabileceği en büyük şey ise klip arkasında üçgen aramacadır.

Şunu sormak istiyorum Illuminati gerçek olsa, sence dünyayı yöneten, her adımını plana göre atan adamlar size üçgen, pramit gösterip sırlarını açığa çıkartır mı ? İnternette 3 kuruşluk bloglar bu adamların komplolarını açığa çıkarabilir mi ? Para sayılı zenginin elinde ve onlar tarafından döndürülüyor, doğrudur.Fakat bunların ismi Illuminati olamaz...

- - - Eklendi - - -

Illuminati'nin ortaya çıkışını, yayılmasının sebebini ve üye kaybetmesini, en sonunda da kapatılmasını yeterince iyi biliyor musun ? Şu bloglarda çarpıtılarak anlatılan halinin dışında ?

- - - Eklendi - - -

Bence Illuminati'yi olmadigi halde biz toplu olarak varmis gibi kabul ediyoruz.

Çünkü tutuyor.Illuminati ve zibil çeşit komplo teorisiyle alakalı bir blog açsan 3 aya google reklamlarından geçinecek hale geliyorsun.Klibine 1 tane üçgen, pramit v.s koyarsan klibin hit oluyor.Ben klip yapıyor olsam muhakkak görünecek bir yerinde masonik, eski mısır simgelerinden birisi olurdu.

Tepkiler: .caner., Invoke ve Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Çünkü artık saklanmaları gerekmiyormuş. Kimseden korkuları yokmuş. Tüm dünya bilsin istiyorlarmış. Rerörerörerörerö...

- - - Eklendi - - -

Metalci olmuş oğlum bu

Bence ülkücü olmuş...

Tepkiler: Invoke ve kullanıcıadları

Çünkü artık saklanmaları gerekmiyormuş. Kimseden korkuları yokmuş. Tüm dünya bilsin istiyorlarmış. Rerörerörerörerö...

- - - Eklendi - - -

Bence ülkücü olmuş...

Saklanmak istemiyorlarsa, hala bunlar hakkında konuşmaya devam ediyorsan, klipte üçgen varmış aaa hemen bakayım diyip youtube'da videosunu izliyor (tabiki daha önce 3 saniyelik reklam var) ve adamlardan başka bir şeyi konuşmuyorsan bunlar amacına senin sayende ulaşmış demektir.Illuminati vardır, artık korkmuyorlar ama diyen adam, adım gibi eminim, durmadan Illuminati araştıran, klipte üçgen arayan adamdır ki bu durumda kendisi ile çelişir.

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

İşleri güçleri yok bunları araştırıyorlar işte. Yok illüminati subliminal mesaj veriyormuş yok üçgen koyuyormuş oraya buraya "sex" yazıyormuş falan... O "sex" yazan çizgi filmlerle büyüdüm ve çok da normal durumdayım.

Invoke

Üye
Yavru kurt, işareti tam öğrenememiş.

Ben animeler ile büyüdüm.Adam gelmiş bana Yu-Gi-Oh! Illuminati yapımı diyor.Eski mısır, simgeler falan varmış...

Invoke

Üye
Yugioh ile ben de büyüdüm Çok da severdim. Simgeler var, yok mu?

- - - Eklendi - - -

Ama her gördüğümüze illuminati demek... Ne biliyim ergenleri kandırmak oyalamak, dediğin gibi reklam alıp para kazanmak için ortaya atılmış, günümüz insanında hoşuna giden 12.12.12de dünyanın sonu gelecekmiş falanlar filanlar

- - - Eklendi - - -

Yavru kurt, işareti tam öğrenememiş.

la benim espiri zaten yapılmış tüh.

Şaka mı yapıyorsun (( Simgeler tabiki var ama simgelerin sebebi ile bahsedilenin hiç bir alakası yok.Mısır mitoloji ile iç içe geçen bir animede eski yunan mitlerine ait karakterlerin ve sembollerin olmasını beklemiyordunuz herhalde ?

Ya bu İlluminati gerçekten var mı?

[ENGİN]

Üye
Diyelim ki var ne olacak yani?

Invoke

Üye

Ben de onu dedim

Bu tamamen saçmalık bence olması ile olmamamsı arasında nasıl bi farklılık olabilir ki varsa bi çizgi filmin arka planında anlaşılması neredeyse imkansız olan şekillerle mi bizi etkileyecek eğer ki yok sa zaten yok boşverin