Denetim_Masası
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyide kimse konuya girmek, cevap yazmak, teşekküre basmak zorunda değil.
ki bunlar oluncada sana ne getirisi olacak ... hiç.. senin içinden geliyorsa paylaşım yaparsın yada yapmazsın
mesela benim şuanda paylaşım yapmak içimden gelmiyor, hatta mesaj yazmak bile. sadece bakıyorum. gerekirse yazıyorum.
konunun hit olması sana hiç bişey kazandırmaz. hit olsun diyorsan çok tıklanan bölümlerde paylaşım yap.
Onları indirenler zaten sadece indirmek için kayıt olanlar.. İsteyen yazar isteyen yazmaz
Bu yönetimin cozebilecegi bir mesele degil. Yorum yazınca link görünsün dersende amatörce olur.
Bu yönetimin cozebilecegi bir mesele degil. Yorum yazınca link görünsün dersende amatörce olur.
lafı agzımdan aldınBu yönetimin cozebilecegi bir mesele degil. Yorum yazınca link görünsün dersende amatörce olur.
aynen katılıyorumne fark ederki.. paylaşma ozaman.
yorum yazması hiç bişeyi değiştirmicek sonuçta
Maxicep'in ortak kaderi diye bir anlayış yoktur , ortak anlayışımız kaderi oluşturan etmenlerdir.
Şunu bil ki kardeşim ; her emek karşılığını muhakkak bulur.Bunu hayatta tecrübelerle yaşar insan.
Paylaşım yaptığım ilk zamanları hatırlıyorum.Konuları insanların gözüne sokar gibi paylaşırdım.O ilk heves insanı mucitmiş gibi bir havaya sokar.Sanki paylaşımın ana kaynağı senmişsin gibi hissettirir.Ama zamanla insan anlıyor ki paylaşım insanın içinden gelerek ve sırf faydası olsun diye insanlara sunduğu imkan ve olanaklardan ibaret oluyor.
Paylaştığın şeyin gerçekten değerli olduğuna inanıyorsan zaten gereken değeri bulacaktır.Sırf gözden kaybolmamak için paylaşıyorsan , sadece kendini aldatırsın.Bu forum bunun gibi nice üyelere sahiplik yaptı ama geriye sadece gerçek manada faydası dokunanlar izler bıraktılar.
Şimdi , sen kıymetini bilip emeğinle paylaşım yapıyorsun , bir teşekkür eminim senin için herşeydir.Teşekkür etmeyenler için de şöyle düşün ; onlar senin yaptığını yapamadıkları için seni kıskanıyorlardır kesin.
Bu olguyla hareket edersen , eminim bu tür konulara kafa yormazsın ve sadece faydalı olabilmek için paylaşırsın.Bırak çalanlar da çalsın , sana hiçbirşey kaybettirmez.
Şimdi çalarlar , sonra döner kapını çalarlar...
[COLOR=Blue
Şimdi , sen kıymetini bilip emeğinle paylaşım yapıyorsun , bir teşekkür eminim senin için herşeydir.Teşekkür etmeyenler için de şöyle düşün ; onlar senin yaptığını yapamadıkları için seni kıskanıyorlardır kesin.
[COLOR=Red]Şimdi çalarlar , sonra döner kapını çalarlar...[/COLOR][/COLOR]
gerçekten çok güzel bi açıklama olmuşMaxicep'in ortak kaderi diye bir anlayış yoktur , ortak anlayışımız kaderi oluşturan etmenlerdir.
Şunu bil ki kardeşim ; her emek karşılığını muhakkak bulur.Bunu hayatta tecrübelerle yaşar insan.
Paylaşım yaptığım ilk zamanları hatırlıyorum.Konuları insanların gözüne sokar gibi paylaşırdım.O ilk heves insanı mucitmiş gibi bir havaya sokar.Sanki paylaşımın ana kaynağı senmişsin gibi hissettirir.Ama zamanla insan anlıyor ki paylaşım insanın içinden gelerek ve sırf faydası olsun diye insanlara sunduğu imkan ve olanaklardan ibaret oluyor.
Paylaştığın şeyin gerçekten değerli olduğuna inanıyorsan zaten gereken değeri bulacaktır.Sırf gözden kaybolmamak için paylaşıyorsan , sadece kendini aldatırsın.Bu forum bunun gibi nice üyelere sahiplik yaptı ama geriye sadece gerçek manada faydası dokunanlar izler bıraktılar.
Bu olguyla hareket edersen , eminim bu tür konulara kafa yormazsın ve sadece faydalı olabilmek için paylaşırsın.Bırak çalanlar da çalsın , sana hiçbirşey kaybettirmez.
Şimdi çalarlar , sonra döner kapını çalarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?