Elveda Symbian!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Elveda Symbian!
Telefonum hala garantide olduğu için çok sıkıldım ve 2.el temiz bir galaxy SII aldım c5-03 ümüde alınca satıcam. Benim için symbian devri bitmiştir. Forumdada fazla yokum artık herkes hakkını helal etsin

Aha zaten forumda 2 kişi c5-03 için cfw yapıyodu.1'i androide geçmiş, masterhone de gitsin ios'a geçsin bizde kös kös oturalım . Hayırlı olsun kardeşim. Ne kadara aldığını acaba ogrenebılır miyim ? Ve sonra c5-03 'ü satınca kaça gittiğinide yazabilir misin Mantıklı olursa bende kayabılırım

Konu Sahibi

Tbi yazarım. S2 yi 650 liraya aldım

200 e gidior en fazla c5-03 oda temiz ise.. C5-03 çöpe girene kadar benimle şuan v23 için son bi cfw hazırlıyorum ondan sonra bende kaçar smbian çekilecek dert değil.Malesef C5-03 bütün kullanıcılarını perişan etti. Teşekkürler NOKIA

Konu Sahibi

Benim telfonun 200 e gitmesine imkan yok 100 verseler yine iyi

Benim telfonun 200 e gitmesine imkan yok 100 verseler yine iyi
BEN SENİN yerinde olsam telefoncuya cfw li haliyle yollarım satarken bak abi yok böle özellik falan bizim arkdaşınkini öyle sattık 250 verdi c5-03 üstüne adam elimde bi kaç cihaz daha var bu hale getirin tel başı 25 lira verim dedi

- - - Eklendi - - -

bu arada deliler gibi v22 ye dönmek istiyorum bi yolu var mıdır acaba ?

Konu Sahibi

Geçen msn den çok beğendim diyordun noldu birden abi ya msn girebildiğinde söyle bir iki yöntem deneriz

u_cosar

Üye
yeni telefonun hayırlı olsun

Oğuzhan

Üye
helal olsun

Tepkiler: LeoFrankLy
Symbian Platformu benim için bitmiştir Iphone 4s aldım Lanet olsun sana C5-03

Ulysseus

Üye
Helal olsun abim, bana öğrettiklerin içinde sonsuz teşekkürlerimi sunarım. SII'ni de iyi günlerde kullan

Joker.

Üye
Ailem söz verdi sbsde 1 yanlış vey 0 yanlışa tablet+cep telefonu
2-3 yanlişa ikisiden biri o yüzden foruma hiç girmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...