khytr89 Üye google ye maxicep nokia elveda yazdım baya sonuç çıktı bu kadar trendy bir durum olduğunu görünce benimde açasım geldi
google ye maxicep nokia elveda yazdım baya sonuç çıktı bu kadar trendy bir durum olduğunu görünce benimde açasım geldi
kostheback06 Üye iyi yapmisin nokia bitti android cikana kadar onumuze kapaklarini degistirip satiolardi artik bitti
khytr89 Üye kostheback06' Alıntı: iyi yapmisin nokia bitti android cikana kadar onumuze kapaklarini degistirip satiolardi artik bitti Genişletmek için tıkla ... aynen öyle.. 6280-6288 6600-6620 6681-N72 6680-N70 bunlar en bariz örnekleri.......
kostheback06' Alıntı: iyi yapmisin nokia bitti android cikana kadar onumuze kapaklarini degistirip satiolardi artik bitti Genişletmek için tıkla ... aynen öyle.. 6280-6288 6600-6620 6681-N72 6680-N70 bunlar en bariz örnekleri.......
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Bu tür konuları sitede tanınmış kişiler telefonlarını değiştirince açsalar mantıklı olur. Her önüne gelen "telefonumu sattım" diyor bize ne?
Bu tür konuları sitede tanınmış kişiler telefonlarını değiştirince açsalar mantıklı olur. Her önüne gelen "telefonumu sattım" diyor bize ne?
khytr89 Üye Rambo_FT' Alıntı: Bu tür konuları sitede tanınmış kişiler telefonlarını değiştirince açsalar mantıklı olur. Her önüne gelen "telefonumu sattım" diyor bize ne? Genişletmek için tıkla ... niye beni tanıyamadın mı furkan 5800 a c6 portu yüklemeye çalışıyorduk cepforumda tanışmıştık sanıorım msn den falan core yapmaya çalışıyordun.. umarım karıştırmıyorumdur
Rambo_FT' Alıntı: Bu tür konuları sitede tanınmış kişiler telefonlarını değiştirince açsalar mantıklı olur. Her önüne gelen "telefonumu sattım" diyor bize ne? Genişletmek için tıkla ... niye beni tanıyamadın mı furkan 5800 a c6 portu yüklemeye çalışıyorduk cepforumda tanışmıştık sanıorım msn den falan core yapmaya çalışıyordun.. umarım karıştırmıyorumdur
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap khytr89' Alıntı: niye beni tanıyamadın mı furkan 5800 a c6 portu yüklemeye çalışıyorduk cepforumda tanışmıştık sanıorım msn den falan core yapmaya çalışıyordun.. umarım karıştırmıyorumdur Genişletmek için tıkla ... Ben MSN'den core yapmadım ki
khytr89' Alıntı: niye beni tanıyamadın mı furkan 5800 a c6 portu yüklemeye çalışıyorduk cepforumda tanışmıştık sanıorım msn den falan core yapmaya çalışıyordun.. umarım karıştırmıyorumdur Genişletmek için tıkla ... Ben MSN'den core yapmadım ki
khytr89 Üye Rambo_FT' Alıntı: Ben MSN'den core yapmadım ki Genişletmek için tıkla ... karıştırmış olabilirim.. aksaray lı bir furkan vardı cepmod da .. o sandım seni
Rambo_FT' Alıntı: Ben MSN'den core yapmadım ki Genişletmek için tıkla ... karıştırmış olabilirim.. aksaray lı bir furkan vardı cepmod da .. o sandım seni
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Buradan devam edelim: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-bulusalim-konu-kirliligi-olmasin-660499.html
Buradan devam edelim: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-bulusalim-konu-kirliligi-olmasin-660499.html