TurboCall
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim iyi yorumun için, aslında daha satın almadım ALLAH KISMET EDERSE İNŞALLAH ALIRIM, Hayırlısı, nokia ismi 512mb sıkıntısı oyun uygulama sıkıntısı ve kameranın çekim kalitesi beni soğutuyor nokia dan512 mb ram sıkıntısı benimde çok canımı sıkmıştı bende 625'den 1320'ye geçtim şuan kafam biraz daha rahat. Yeterli mi değil tabiki ama gelişimini görmek beni tatmin ediyo. Onunla beraber büyümek windowsla birlikte yaşamak ayrı bi heyecan. Microsoft ve windows isimleri bile sadece beni cezbetmesi için yetiyor. Yolun açık olsun inşAllah platform geliştiği zaman seni aramızda görmeyi umut ediyorum. Haklı sebeplerin var seninde ama başarılı bi üyesin, etkinsin windows phone ailesinin bir ferdi olarak üzüldüm diyebilirim.
windows phone istemiyorum artık.Bence durumun varsa 925 falan al
Nokia Lumia 820 ile gönderdim.
S3 sevmiyorum ne yalan söyleyim s4 miniyi çok beğendim NASİPSE ALCAM YARIN ALLAH İZİN VERİRSE.Bu arada buna karşılık Alırsam Ki size sürprizim olucak.S4mini yerine s3almanı öneririm.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Şuan için s4 mini yeterli.LG G2 düşün
S3 sevmiyorum ne yalan söyleyim s4 miniyi çok beğendim NASİPSE ALCAM YARIN ALLAH İZİN VERİRSE.Bu arada buna karşılık Alırsam Ki size whatsapp beta yüklemeyi gösterebilirimDua edin alayım.
bilmiyorum süreç şuan kapandı ancak belki şansınıza olabilir yani yüklenmiyordu beta kapatıldı ama sze taktiği vericem denersiniz belki olur.Yukleniyordu ve sadece kendinde olsun diye soylemedinmi
Deniyim bir kendim bakalım açıkmı kapalımı süreç açık olcağını sanmıyorum şimdiden heyecan yapmayın lütfen.Bence taktiği alsanda almasanda vermelisin :d hayrına hiç değilse :d
Deniyim bir kendim bakalım açıkmı kapalımı süreç açık olcağını sanmıyorum şimdiden heyecan yapmayın lütfen.
alıntıyı değiştir hemen heyecan yapmasınlar sürpriz dedimBence taktiği alsanda almasanda vermelisin :d hayrına hiç değilse :d
neden kurtuldun yaptığın gerçekten çk ayıp.ohh be nihayet kurtulduk...
1.5 ay içinde 1800 küsür mesaj atmışsın , bu mesaj kirliliği değildirde nedir ?neden kurtuldun yaptığın gerçekten çk ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?