ahmetdemircim Üye Konu Sahibi hataları giderilip tekrar upload edildi. smart installersiz direk yüklenebiliyor.
candost38tr Üye n8 yuklendı fakat sıyah ekran var buyutme kucultme cubugu var yazilar yok sorun ne acaba
ahmetdemircim Üye Konu Sahibi mağazada yayınlandı arkadaşlar oradan tekrar yükleyelim: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ---------- Eklendi @ 20:24:15 ---------- Yazıldı @ 20:21:12 ---------- orjinal belle kullananlar mağazadan yüklerseniz sorun olmaz
mağazada yayınlandı arkadaşlar oradan tekrar yükleyelim: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ---------- Eklendi @ 20:24:15 ---------- Yazıldı @ 20:21:12 ---------- orjinal belle kullananlar mağazadan yüklerseniz sorun olmaz
candost38tr Üye ahmetdemircim' Alıntı: mağazada yayınlandı arkadaşlar oradan tekrar yükleyelim: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ---------- Eklendi @ 20:24:15 ---------- Yazıldı @ 20:21:12 ---------- orjinal belle kullananlar mağazadan yüklerseniz sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... magazadanda yukledım buradanda yukledım sorunsuz bır sekılde yuklenıyor 114 sureyı gorebılıyorum fakat surenın uzerıne tıkladıgımda hıcbırsey gelmıyor o sekılde duruyor sorun nedır anlayamadım
ahmetdemircim' Alıntı: mağazada yayınlandı arkadaşlar oradan tekrar yükleyelim: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ---------- Eklendi @ 20:24:15 ---------- Yazıldı @ 20:21:12 ---------- orjinal belle kullananlar mağazadan yüklerseniz sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... magazadanda yukledım buradanda yukledım sorunsuz bır sekılde yuklenıyor 114 sureyı gorebılıyorum fakat surenın uzerıne tıkladıgımda hıcbırsey gelmıyor o sekılde duruyor sorun nedır anlayamadım
ahmetdemircim Üye Konu Sahibi Yakında ikinci sürümünü yayınlayacağım inşallah. İkinci sürümde font boyutu değiştirmekle uğraşmayacaksınız ayrıca programı açtığınızda enson kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
Yakında ikinci sürümünü yayınlayacağım inşallah. İkinci sürümde font boyutu değiştirmekle uğraşmayacaksınız ayrıca programı açtığınızda enson kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
ahmetdemircim Üye Konu Sahibi candost38tr' Alıntı: magazadanda yukledım buradanda yukledım sorunsuz bır sekılde yuklenıyor 114 sureyı gorebılıyorum fakat surenın uzerıne tıkladıgımda hıcbırsey gelmıyor o sekılde duruyor sorun nedır anlayamadım Genişletmek için tıkla ... altta sayfa kaydırma çubuğu görünüyorsa yukarı doğru sayfayı kaydır hocam. öyle dene bi
candost38tr' Alıntı: magazadanda yukledım buradanda yukledım sorunsuz bır sekılde yuklenıyor 114 sureyı gorebılıyorum fakat surenın uzerıne tıkladıgımda hıcbırsey gelmıyor o sekılde duruyor sorun nedır anlayamadım Genişletmek için tıkla ... altta sayfa kaydırma çubuğu görünüyorsa yukarı doğru sayfayı kaydır hocam. öyle dene bi
nuhcoast Üye Allah razı olsun, bunu bekliyordum. Bu tip uygulamalar genelde dokunmatik cihazlarda çalışmıyor, uyarlayanlardan Allah razı olsun, teşekkürler...
Allah razı olsun, bunu bekliyordum. Bu tip uygulamalar genelde dokunmatik cihazlarda çalışmıyor, uyarlayanlardan Allah razı olsun, teşekkürler...
ahmetdemircim Üye Konu Sahibi Program Güncellendi. Yeni özellikler: - ayarladığınız font büyüklüğünü hatırlama - açılışta en son kaldığınız yeri açma - herhangi bir konumu kaydetme mağazadan güncelleyebilirsiniz.
Program Güncellendi. Yeni özellikler: - ayarladığınız font büyüklüğünü hatırlama - açılışta en son kaldığınız yeri açma - herhangi bir konumu kaydetme mağazadan güncelleyebilirsiniz.