UpOneTR
Üye
valla mı :-(Yükleyemezsin. iOS u hiç araştırmadın mı ya? Sürüm desteklemez. Desteklese bile kasar donanım kötü. Müzik çalar bu ya.
Hocam ankaradan ipod 4 bulalim alalim ikimizde bak is gorurvalla mı :-(
ohooo o zaan bi ise yaramaz desene
Çünkü müzik çalarvalla mı :-(
ohooo o zaan bi ise yaramaz desene
max 50 lira veririm :-DHocam ankaradan ipod 4 bulalim alalim ikimizde bak is gorurrracong3 oynuyo adamlar bem pek oyun oynamam da kamera icin diyorum
hmmmÇünkü müzik çalarOyun internet istiyorsan en az 4. nesli al. Ama onun yerine 5 al daha iyi
Sende cok sey istiyon amamax 50 lira veririm :-D
la onu alacağıma 290 lirayaSende cok sey istiyon amabende hemen almiycam simdi 80 ayirdim bidahaki hafta 150 olur sonraki haftada 220 falan olur biriktire biriktire aliriz senle
sen de bizi kazıkci sandın galibahmmm
sen olmasan gidiyodu bizim 50 lira
hmmm
sen olmasan gidiyodu bizim 50 lira
Apple (özellikle iPod) uzmanı oldum artık Her türlü sorularla gelin
iPod Touch 5 al hacı, hem arkası artık aynalı değil yani çizilmez artı donanımı daha iyi. Güncellemede alır.Sende cok sey istiyon amabende hemen almiycam simdi 80 ayirdim bidahaki hafta 150 olur sonraki haftada 220 falan olur biriktire biriktire aliriz senle
sen bi kurcala belki jealbreak felan uygulama yukleniyosa alabilirim yinede :-Psen de bizi kazıkci sandın galibakargo verirsen 20 den fazla istemezdim
hacı bana bi link ver yav ev telefonu daha iyiApple (özellikle iPod) uzmanı oldum artık Her türlü sorularla gelin
6. nesil Touch çıkarsa bu yıl çıkar çıkmaz kaptım artık dayanamıyorum
he biliyom senin ipod tutkunu :-P
Ne linki?hacı bana bi link ver yav ev telefonu daha iyi
ipod un çalıştıracağı bir uygulama oyun6. nesil Touch çıkarsa bu yıl çıkar çıkmaz kaptım artık dayanamıyorum
Ne linki?
Çok zor, artık kalmamıştır desteklediği uygulamaipod un çalıştıracağı bir uygulama oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?