EKRAN KİLİDİ

Konu Sahibi
EKRAN KİLİDİ
selam arkadaşlar. Elimde samsung galaksi v telefon var. Kardeşlerim ekran kilidinini çok sayıda hatalı girerek desen hatasına geçirmişler. Google hesabını biliyorum ama internete giremiyorum. Giremediğim içinde hesabı açamıyorum. İnterneti açmak için tuş takımı var mı veya format atmadan nasıl açabilirim. Ekran da şu an çok sayıda desen denemesi yapıldı diye yazı var ve hesabına giriş yap yazıyor. Lütfen yardımcı olun özel dosyalarım var silimmesini istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

usb ile bilgisayara bağlayıp dosyalarını kurtarmaya çalış kurtarırsan recovery mode üzerinden format atmak zorundasın başka öçaresi yok galiba. yani ben bulamamıştım

ozk991

Üye

Hiç gerek yok fabrika ayarlarına falan. Telefon kilitli olsa bile güç tuşuna basılı tutunca o kapatma menüsü her türlü çıkar. Ordan veri ağı modunu aç, internete girer telefon...

Konu Sahibi
Hiç gerek yok fabrika ayarlarına falan. Telefon kilitli olsa bile güç tuşuna basılı tutunca o kapatma menüsü her türlü çıkar. Ordan veri ağı modunu aç, internete girer telefon...

her telefonda çıkmıyor. Tamam bu telefonda çıktı ama denedim. İlk başta girdiğimiz gmaili hatırlamadığımız için gmaili açmıyor. Yani yine format işi son çare oluyor

arkadaşın dediği yöntem çok mantıklı güç tuşuna sanki cihazı kapatacakmış gibi 2-3 sn basılı tup sana kapat yeniden başlat gibi seçeneklerden veri ağı modu gibi bir şey olmalı onunla 3g bağlanırsın eğer olmmazssa hard resetden başka yöntem yok