Öneri Ekran Kartı

o powerla en fazla kullanacağın r7 250 veya 7750 dir

Konu Sahibi
Son olarak hangisini alayım r7 mi yoksa 7750 mi hangisi iyi AMD radeon HD 6670'den ?

7750 daha iyi olacaktır lakin kafama takılan soru o kadar bütçen var neden psu + kaliteli bir ekran kartı almıyorsun ?

6670 günümüzde artık giriş seviyesi bir kart eğer yeni nesil (düşük nanometre le üretilmiş) bir kart hem daha performanslı hem az enerji harcar mesela gtx 750 ti maxwell kullanıyor yani daha enerji daha çok performans yani bence r7 270x ve ya gtx 750ti alman yönünde
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir bakayım yazarım kardeşimBuyur kardeşim
benim eski pc gt8600 ve pentium dual core (e2200) için 450 watt psu kullanıyorum

Konu Sahibi
Donanım'dan pek anlamıyorum açıkcası. psu ve iyi bir ekran kartı ne kadara mal olur ?

Konu Sahibi
Link atıp iyi bir psu ve ekran kartı önerir misiniz

Psu olarak

Konu Sahibi
Bu ekran kartı ile ultra ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim yeni çıkan oyunları ? bu olsa olur mu senin önerdiğinden iyi mi ?

Bu ekran kartı ile ultra ayarlarda kasmadan oynayabilir miyim yeni çıkan oyunları ? bu olsa olur mu senin önerdiğinden iyi mi ?
dediğim kart dan daha iyi ,ancak güc tüketimi fazla Önerdiğim psu gibi 80 plus 550 700 watt arası psu alırsanız sıkıntı çıkarmaz

Konu Sahibi
Bu benim baktığım R9 270x ekran kartına uygun psu atar mısın link olarak sıkıntı çıkarmayacak

nasıl 50.000 tl (alakasız oldu ama)saolun

Bence 550 watt ve üzeri 80 plus sertifikalı
Corsair coolermaster thermaltake zalman ın psularını tercih edebilirsin

Tepkiler: Desaparecido9454