ismail Üye -Akıncı' Alıntı: Bende sevmem ismail tebriklrr aynı tip oyuncuyuz ama ben 185 boyum var Genişletmek için tıkla ... Yazdığım gibi şişman bi oyuncuyum ember altında bekliyom topu alıyom ribauntta sonra pas atıyom ama cembere atmak aklıma gelmiyo :
-Akıncı' Alıntı: Bende sevmem ismail tebriklrr aynı tip oyuncuyuz ama ben 185 boyum var Genişletmek için tıkla ... Yazdığım gibi şişman bi oyuncuyum ember altında bekliyom topu alıyom ribauntta sonra pas atıyom ama cembere atmak aklıma gelmiyo :
BYFECI Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Yazdığım gibi şişman bi oyuncuyum ember altında bekliyom topu alıyom ribauntta sonra pas atıyom ama cembere atmak aklıma gelmiyo : Genişletmek için tıkla ... Ya sabır
İsmail' Alıntı: Yazdığım gibi şişman bi oyuncuyum ember altında bekliyom topu alıyom ribauntta sonra pas atıyom ama cembere atmak aklıma gelmiyo : Genişletmek için tıkla ... Ya sabır
Akıncı Üye İsmail' Alıntı: Yazdığım gibi şişman bi oyuncuyum ember altında bekliyom topu alıyom ribauntta sonra pas atıyom ama cembere atmak aklıma gelmiyo : Genişletmek için tıkla ... işte ben ayağı çabuk oyuncuyum ikili oyunlardan atmayı severim ama çok kaçarırım atışlarım savunmama göre iyi olsa takımlarda oynardım
İsmail' Alıntı: Yazdığım gibi şişman bi oyuncuyum ember altında bekliyom topu alıyom ribauntta sonra pas atıyom ama cembere atmak aklıma gelmiyo : Genişletmek için tıkla ... işte ben ayağı çabuk oyuncuyum ikili oyunlardan atmayı severim ama çok kaçarırım atışlarım savunmama göre iyi olsa takımlarda oynardım
BYFECI Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Avatarımın arkasındaki çift beyzbol sopası bir yanlışını bekliyor
İsmail' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Avatarımın arkasındaki çift beyzbol sopası bir yanlışını bekliyor
BYFECI Üye Konu Sahibi MrExpert' Alıntı: Acayip Acı yerim Fındık Biberi Favorim Genişletmek için tıkla ... İşte adamım benim
MrExpert' Alıntı: Acayip Acı yerim Fındık Biberi Favorim Genişletmek için tıkla ... İşte adamım benim