qsaw Üye Cihanî Sultan' Alıntı: o zaman bi ara yapıyım.bu sayede maxipdanın çoğu nimetinden faydalanırım ----------Eklendi @ 13:36:53 ---------- Yazıldı @ 13:36:16 ---------- hı bu arada garantiden çıkma durumu felan nedir? Genişletmek için tıkla ... Evet çıkar ama belleli telefonu bile garantiye vereni duydum Hem format atınca düzeliyor. ----------Eklendi @ 14:06:14 ---------- Yazıldı @ 14:05:43 ---------- mstf_l' Alıntı: Hacklerken hata yapıp telefona zarar verme ihtimalin telefonu elinden dusurup paramparca olma ihtimalinden az Genişletmek için tıkla ... Ben geçen yapmaya çalıştım telefon çöktü ?
Cihanî Sultan' Alıntı: o zaman bi ara yapıyım.bu sayede maxipdanın çoğu nimetinden faydalanırım ----------Eklendi @ 13:36:53 ---------- Yazıldı @ 13:36:16 ---------- hı bu arada garantiden çıkma durumu felan nedir? Genişletmek için tıkla ... Evet çıkar ama belleli telefonu bile garantiye vereni duydum Hem format atınca düzeliyor. ----------Eklendi @ 14:06:14 ---------- Yazıldı @ 14:05:43 ---------- mstf_l' Alıntı: Hacklerken hata yapıp telefona zarar verme ihtimalin telefonu elinden dusurup paramparca olma ihtimalinden az Genişletmek için tıkla ... Ben geçen yapmaya çalıştım telefon çöktü ?
mstf_l Üye qsaw' Alıntı: Evet çıkar ama belleli telefonu bile garantiye vereni duydum Hem format atınca düzeliyor. ----------Eklendi @ 14:06:14 ---------- Yazıldı @ 14:05:43 ---------- Ben geçen yapmaya çalıştım telefon çöktü ? Genişletmek için tıkla ... Nasıl coktu en fazla bi hard format gerekmistir
qsaw' Alıntı: Evet çıkar ama belleli telefonu bile garantiye vereni duydum Hem format atınca düzeliyor. ----------Eklendi @ 14:06:14 ---------- Yazıldı @ 14:05:43 ---------- Ben geçen yapmaya çalıştım telefon çöktü ? Genişletmek için tıkla ... Nasıl coktu en fazla bi hard format gerekmistir
Suyaka Üye Konu Sahibi Telefonun çökme durumu nasıl oluyor tam olarak? Çökme derken, açılmıyor mu? Tepki mi vermiyor?