• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Eğlenceli, İlginç Zil Sesleri ve Mesaj Sesleri - 150 Tane - 46 MB

DesoLte

Üye
komik seslerin olduğu bir arsiv var mi acaba ? tşk.ler

--------------- Ekleme ---------------

yanlız su p.txt dosyalarının siteniz göstermese ve pc^ye kendini atmasa diyorum .... Console - Admin kontrol edin.. Lütfen...
yanlız su p.txt dosyalarının siteniz göstermese ve pc^ye kendini atmasa diyorum .... Console - Admin kontrol edin.. Lütfen...

tşk

tşk
tşk
tşk
tşk....

granca

Üye
vala kardes elıne saglık cıddı emek harcamıssın eywallah

ivdg

Üye
teşekkürler

-Brk.

Üye
Teşekkürler dostum.. Bunun için üye oldum
Ayrıca Türkçe ye verdiğin önem dikkatimi çekti böyle devam )

stain1

Üye
Teşekkürler arkadaşım, bu dosya için üye oldum iyi çalışmalar.

sLash67

Üye
paylaşım için teşekkürler. Elinde Suda boğulan nokia melodisi olan var mı ? ¿ ?

tolgaa44

Üye
teşekkür ederim emeğine sağlık kardeş..

elci_111

Üye
ellerine sağlık çok güzel olmuş

slm arkadaşım bu dosyayı paylaştıgın için ne kadar teşekür etsem azdır sagol