kaavkw Üye Başarılı, teşekkür ederim. Bir de paylaşımını yaptığınız (http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html) temayı da bu konudaki gibi .sis uzantılı hale getirebilir misiniz?
Başarılı, teşekkür ederim. Bir de paylaşımını yaptığınız (http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html) temayı da bu konudaki gibi .sis uzantılı hale getirebilir misiniz?
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Konu Sahibi kaavkw' Alıntı: Başarılı, teşekkür ederim. Bir de paylaşımını yaptığınız (http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html) temayı da bu konudaki gibi .sis uzantılı hale getirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... tamam ama theme ozel bir theme degilki zatende benim tl degil effect yayinlayanin
kaavkw' Alıntı: Başarılı, teşekkür ederim. Bir de paylaşımını yaptığınız (http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/iste-size-cok-guzel-anna-ve-belle-effects-571677.html) temayı da bu konudaki gibi .sis uzantılı hale getirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... tamam ama theme ozel bir theme degilki zatende benim tl degil effect yayinlayanin
necati45 Üye [COLOR=""][SIZE=""]c6 01 belle'de yüklenemez yerleşik bir bileşen diyor ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR]
abdurrahmancam Üye necati45' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""]c6 01 belle'de yüklenemez yerleşik bir bileşen diyor ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen -- böyle bir hata var bende de
necati45' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""]c6 01 belle'de yüklenemez yerleşik bir bileşen diyor ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen -- böyle bir hata var bende de
hamitada Üye Kurtuluş kardeş. Verdiğin linki indirdim. telde yok efekleri nereye atacaz onu belirtmemişsin. Rica etsem şu programı nasıl yükleyecez adım adım yazar mısın?
Kurtuluş kardeş. Verdiğin linki indirdim. telde yok efekleri nereye atacaz onu belirtmemişsin. Rica etsem şu programı nasıl yükleyecez adım adım yazar mısın?
Cezzbedici3 Üye senin bu temanın ana ekran geçişini eccentric efekte ekledim tam istediğim efekte sahibim şuan
sonbirvakit Üye yükledim Herşey iyi güzelde neden ana ekrana dönünce kilit işareti çıkıyor? Sorun bi tek bende mi acaba belconun cfw si yüklü
yükledim Herşey iyi güzelde neden ana ekrana dönünce kilit işareti çıkıyor? Sorun bi tek bende mi acaba belconun cfw si yüklü
TrBelle Üye www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/...uldu-noss_bar-maxipda-691130.html#post5198782 arkadslar yerleşik bileşen hatası alanlar bu linktekileri harfiyen yerine getirin oluyor saygılr....
www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/...uldu-noss_bar-maxipda-691130.html#post5198782 arkadslar yerleşik bileşen hatası alanlar bu linktekileri harfiyen yerine getirin oluyor saygılr....
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Konu Sahibi TrBelle' Alıntı: kurtuluş abi yemnle adamın dibisin ya cok kıyak efek olmus eline saglık ... Genişletmek için tıkla ... tesekkurler adamin dibi nasil oluyor max_gs' Alıntı: nasıl yükleyeceğiz anlatırmısın çogunu denedeim yerleşik bileşen hatası yardımm Genişletmek için tıkla ... bilesen hatasi aliyorsaniz oncelikle effetcs yolunu degistirilmesi gerekiyor.
TrBelle' Alıntı: kurtuluş abi yemnle adamın dibisin ya cok kıyak efek olmus eline saglık ... Genişletmek için tıkla ... tesekkurler adamin dibi nasil oluyor max_gs' Alıntı: nasıl yükleyeceğiz anlatırmısın çogunu denedeim yerleşik bileşen hatası yardımm Genişletmek için tıkla ... bilesen hatasi aliyorsaniz oncelikle effetcs yolunu degistirilmesi gerekiyor.
seisa Üye valla ben ne yaptımsa olmadı cok şahane bırseye benzıyor ama demekı bız yapamıyoruz ya resımlı yada adaım adaım anlatıla bılse rıca etsem lüütfeen
valla ben ne yaptımsa olmadı cok şahane bırseye benzıyor ama demekı bız yapamıyoruz ya resımlı yada adaım adaım anlatıla bılse rıca etsem lüütfeen
max_gs Üye ben effeck yolu nasıl değiştiricem effeck nasıl yüklicem anlatırmısın lütfenn tel mumaram çaldır beni 2dk lüfen bilen yardımcı olsun
ben effeck yolu nasıl değiştiricem effeck nasıl yüklicem anlatırmısın lütfenn tel mumaram çaldır beni 2dk lüfen bilen yardımcı olsun
EmreSalman Üye kardeş ben yaptm effect güzelde ana ekrandaki ARA düğmesine basınca siyah ekran geliyor geç açılıyor bide galeriye girerken geç açılıyor neden acaba ?
kardeş ben yaptm effect güzelde ana ekrandaki ARA düğmesine basınca siyah ekran geliyor geç açılıyor bide galeriye girerken geç açılıyor neden acaba ?