___kaptan___ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ne diyorlardı ki ? Genişletmek için tıkla ... Galiba navi ya da naviy diye okuyorlardı
Furkan Emekli' Alıntı: Ne diyorlardı ki ? Genişletmek için tıkla ... Galiba navi ya da naviy diye okuyorlardı
___kaptan___ Üye furkanemekli + saranghi miiiii salanghe yada saranghe diye telaffuz ediliyo + Korece kökenli bi kelimedir kardeşim
furkanemekli + saranghi miiiii salanghe yada saranghe diye telaffuz ediliyo + Korece kökenli bi kelimedir kardeşim
Furkan Emekli Üye ___kaptan___' Alıntı: furkanemekli + saranghi miiiii salanghe yada saranghe diye telaffuz ediliyo + Korece kökenli bi kelimedir kardeşim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum seni seviyorum demek. Ben bazı şeyleri farklı telaffuz ediyorum. - - - Eklendi - - - KingMortıl.
___kaptan___' Alıntı: furkanemekli + saranghi miiiii salanghe yada saranghe diye telaffuz ediliyo + Korece kökenli bi kelimedir kardeşim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum seni seviyorum demek. Ben bazı şeyleri farklı telaffuz ediyorum. - - - Eklendi - - - KingMortıl.
___kaptan___ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Biliyorum seni seviyorum demek. Ben bazı şeyleri farklı telaffuz ediyorum. - - - Eklendi - - - KingMortıl. Genişletmek için tıkla ... furkanemekli
Furkan Emekli' Alıntı: Biliyorum seni seviyorum demek. Ben bazı şeyleri farklı telaffuz ediyorum. - - - Eklendi - - - KingMortıl. Genişletmek için tıkla ... furkanemekli