Havvali Üye kingmor' Alıntı: havalı diye okudum uyku sersemi Genişletmek için tıkla ... Hawai bekliyordum havalı diye okuyanların çoğunluğu fazla - - - Eklendi - - - kinkmor
kingmor' Alıntı: havalı diye okudum uyku sersemi Genişletmek için tıkla ... Hawai bekliyordum havalı diye okuyanların çoğunluğu fazla - - - Eklendi - - - kinkmor
Kingmortall Üye Havvali' Alıntı: Hawai bekliyordum havalı diye okuyanların çoğunluğu fazla - - - Eklendi - - - kinkmor Genişletmek için tıkla ... ilk defa böyle okuyan oldu
Havvali' Alıntı: Hawai bekliyordum havalı diye okuyanların çoğunluğu fazla - - - Eklendi - - - kinkmor Genişletmek için tıkla ... ilk defa böyle okuyan oldu
Havvali Üye kingmor' Alıntı: ilk defa böyle okuyan oldu Genişletmek için tıkla ... İnglizce telafuzum kötü
Kingmortall Üye Havvali' Alıntı: İnglizce telafuzum kötü Genişletmek için tıkla ... hiç öyle okuyan olmadıgından bilmem
Havvali' Alıntı: İnglizce telafuzum kötü Genişletmek için tıkla ... hiç öyle okuyan olmadıgından bilmem
Silinen Üye 1518837 Kapalı Hesap ozakinyetmiş (ayrıca tır diye bari okuma yha(i se me ne te re )desene bari)