---edirne selimiye ve ulu camii---

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
---edirne selimiye ve ulu camii---
Umarım beğenirsiniz bir kaç güzel kare

Son düzenleme:
Tepkiler: fnldstntn, BLasTeaR, Emrgncy ve 3 diğerleri

Invoke

Üye
İnşallah, bir gün gideceğim.

Tepkiler: -Börteçine- ve Nextman

Çok hoş kareler ellerinize sağlık en kısa zamanda burayı fotoğraflamaya ziyarete gelecem edirneye. 3. resimdeki kapıyı inanılmaz merak ettim daha geniş acıdan görmek isterdim nette araştıracam tekrar teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum.

Tepkiler: -Börteçine- ve Nextman
Muazzam bir güzellik ya. Eline sağlık abi

Tepkiler: boran9999, -Börteçine- ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim GalaxyS4 ile çekim yaptım malum mesai saati.Ama profesyonel çekim için gerçekten çok güzel yerler var
Resimleri kırpmak zorundayım sayfayı sıkıntıya sokmamak için.

Muazzam bir güzellik ya. Eline sağlık abi
Sağol kardeşim

Tepkiler: OttomaN TigeR, boran9999 ve -Börteçine-
Rica ederim GalaxyS4 ile çekim yaptım malum mesai saati.Ama profesyonel çekim için gerçekten çok güzel yerler var
Resimleri kırpmak zorundayım sayfayı sıkıntıya sokmamak için.

Sağol kardeşim

Sizden bir istirhamım olacak eğer mümkünse tavan resimlerinide fotoğraflar bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum .

Tepkiler: OttomaN TigeR

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sizden bir istirhamım olacak eğer mümkünse tavan resimlerinide fotoğraflar bizimle paylaşırsanız çok memnun olurum .
İç mekan yok malesef ama sürekli gidiyorum ikinci konuda ayrıntılı olcaktır emin olun ve dosyalarını ayrıca link olarak eklerim. ilginize teşekkürler

Tepkiler: OttomaN TigeR ve boran9999
Sevgili nextman Selimiye camii'nin tavanını şimdi araştırdım muhteşem bir sanat eseri inanılmaz bir güzellik 11-16 lensimi alıp en kısa zamanda ziyarete gelecem çok beğendim taktire şayan. Mutlaka paylaşımlarınızı bekliyoruz. Saygılar Boran

Tepkiler: OttomaN TigeR, -Börteçine- ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mutlaka haberleşelim gerçekten harika yerler var

Tepkiler: boran9999 ve OttomaN TigeR

Emrgncy

Üye
Güzel paylaşım, Eline sağlık Said abi...

Tepkiler: Nextman

BLasTeaR

Üye

Vayy güzel memleketim benim, bir kez daha sayende değerini anlamış oldum @Nextman .
Ben de Edirne/Orhaniye köyünde doğdum, az da kalmadım ama sonra 10sene İstanbul sonra İzmir Kuşadası derken geldik Muğla/Datça'ya
Ama herkese tavsiye ederim gerçekten çok güzel ve gezilip, görülmesi gereken çok fazla tarihi eserle dolu bir memlekettir Edirne.
En azından Kırkpınar'a, yağlı güreşlere gelin,, gerçekten çok beğeneceksiniz.
Daha çok şey var da anlatmakla bitmez gidin görün asabımı bozmayın benim

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim görevim gereği tüm Trakya'da geziyorum heryer güzel ülkemin kötü yeri yokki

Tepkiler: BLasTeaR ve OttomaN TigeR

gutihaz1

Üye
tava ciğeri yemeyive badem ezmesi almayı unutmayın camiye söylenecek laf yok zaten

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sucuk döner de tavsiye edilir.is gereği surekli geziyorum tabi işten önce mide geliyor malum

Tepkiler: OttomaN TigeR