fuqollo Üye Konu Sahibi heisenberg' Alıntı: ya arkm dosyadan cıkarttm bi dünya bisiler cıktı nasıl yüqlicem acba? Genişletmek için tıkla ... zipden çıkan jar dosyasını direk telefona at onuda açma
heisenberg' Alıntı: ya arkm dosyadan cıkarttm bi dünya bisiler cıktı nasıl yüqlicem acba? Genişletmek için tıkla ... zipden çıkan jar dosyasını direk telefona at onuda açma
Progressivity Üye selo5828' Alıntı: sağolasın...amaç ne olaki bu oyunda ^^ Genişletmek için tıkla ...
666kaos Üye 5800 XM 8GB de oynuyorum oyunu bitirdim tamamen zeka oynu ama tabikide zor sertifika flnda istemiyor... son lwl 46 dır
5800 XM 8GB de oynuyorum oyunu bitirdim tamamen zeka oynu ama tabikide zor sertifika flnda istemiyor... son lwl 46 dır
scriptr Üye Hakikaten bağımlılık yaptı 32. leveldeyim. ama gerçekten çok zor arkadaşlar yaw Oyunu o kadar beğendimki gelip tekrar yorum yazayım dedim. paylaşana çok teşekkürler
Hakikaten bağımlılık yaptı 32. leveldeyim. ama gerçekten çok zor arkadaşlar yaw Oyunu o kadar beğendimki gelip tekrar yorum yazayım dedim. paylaşana çok teşekkürler
fuqollo Üye Konu Sahibi Arkadaşlar hepiniz yorumlar için sağolun fthdrncCc' Alıntı: sensör deil touch dur bu oyun Genişletmek için tıkla ... Her iki seçenekte oyunda mevcut kardeş
Arkadaşlar hepiniz yorumlar için sağolun fthdrncCc' Alıntı: sensör deil touch dur bu oyun Genişletmek için tıkla ... Her iki seçenekte oyunda mevcut kardeş