aslanbey_ Üye ben bilgisayara indirdim telefona nasil yuklucemi bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim saygilar
aasi_lady Üye ebuddy mobile msn kullananlar varmı ben telefona indirdim fakat ıd ebuddy hesabı istiyor ve daha önce cevrımiçi cevrımdısı oluyordu bu yeni sürümde sanırım bu ozellik yok yardımcı olursanız sevinirim.
ebuddy mobile msn kullananlar varmı ben telefona indirdim fakat ıd ebuddy hesabı istiyor ve daha önce cevrımiçi cevrımdısı oluyordu bu yeni sürümde sanırım bu ozellik yok yardımcı olursanız sevinirim.
berdan0647 Üye arkadaslar herkes memnun kalmısa benzıyor ya bende bı turlu yukleyemedım rıca etsem bana genıs kapsamlı yazabılırmısınız hangı adrese gırcem nerden ındırcem bılemedım yardımcı olabılcek ark varmı acaba tşk...
arkadaslar herkes memnun kalmısa benzıyor ya bende bı turlu yukleyemedım rıca etsem bana genıs kapsamlı yazabılırmısınız hangı adrese gırcem nerden ındırcem bılemedım yardımcı olabılcek ark varmı acaba tşk...
ApAçİİ Üye kardes bana acil msn purogramı lazım telefon modelım myphone m500i için yardımcı olursanız sevınırım saygılar
kardes bana acil msn purogramı lazım telefon modelım myphone m500i için yardımcı olursanız sevınırım saygılar
ufukmm Üye POWER' Alıntı: eBuddy Mobile Messenger eBuddy Mobile Messenger Çok fonksiyonlu bir msn programdır.MSN, Yahoo! ve AIM i destekler. Özellikleri : * Hızlı cewap *düşük data kullanımı[Az kontör harcar ] * düşük batarya kullanımı * Kolay kullanım * Ses & titreşim * Grup çhat imkanı Genişletmek için tıkla ... tşk
POWER' Alıntı: eBuddy Mobile Messenger eBuddy Mobile Messenger Çok fonksiyonlu bir msn programdır.MSN, Yahoo! ve AIM i destekler. Özellikleri : * Hızlı cewap *düşük data kullanımı[Az kontör harcar ] * düşük batarya kullanımı * Kolay kullanım * Ses & titreşim * Grup çhat imkanı Genişletmek için tıkla ... tşk
qfikret Üye yaaa arkadaşlar bu program çalışıyor mu bende açılmadıı...başka yok mu program java destekli msn programı ....konuyla biri ilgilensee..
yaaa arkadaşlar bu program çalışıyor mu bende açılmadıı...başka yok mu program java destekli msn programı ....konuyla biri ilgilensee..
TRANSGRESSOR Üye benim N95 bir telefonum var ebuddy yüklüyorum ve yetkilendirme başarısız diyor biri yardım edebilir mi?
benim N95 bir telefonum var ebuddy yüklüyorum ve yetkilendirme başarısız diyor biri yardım edebilir mi?