Bilişim Profesörü Üye rottenalma' Alıntı: selam foruma yeni üyeoldum sayılır.oyunu indirmek istiyorum ama linke tıkladığım sayfada dosyanızı buraya sürükleyin diye bilgisayarımdan herhangi bir dosyayı yükleme ekranı çıkıyor.kısaca nasıl indirileceğini anlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Link kırık şu an. Link düzelmedikçe indiremezsin
rottenalma' Alıntı: selam foruma yeni üyeoldum sayılır.oyunu indirmek istiyorum ama linke tıkladığım sayfada dosyanızı buraya sürükleyin diye bilgisayarımdan herhangi bir dosyayı yükleme ekranı çıkıyor.kısaca nasıl indirileceğini anlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Link kırık şu an. Link düzelmedikçe indiremezsin
rottenalma Üye kemalsen1999' Alıntı: Link kırık şu an. Link düzelmedikçe indiremezsin Genişletmek için tıkla ... peki forumdaki oyunların geneli mi böyle?kaç tane oyunu denediysem hep bu ekran çıkıyor karşıma.
kemalsen1999' Alıntı: Link kırık şu an. Link düzelmedikçe indiremezsin Genişletmek için tıkla ... peki forumdaki oyunların geneli mi böyle?kaç tane oyunu denediysem hep bu ekran çıkıyor karşıma.
Bilişim Profesörü Üye rottenalma' Alıntı: peki forumdaki oyunların geneli mi böyle?kaç tane oyunu denediysem hep bu ekran çıkıyor karşıma. Genişletmek için tıkla ...
rottenalma' Alıntı: peki forumdaki oyunların geneli mi böyle?kaç tane oyunu denediysem hep bu ekran çıkıyor karşıma. Genişletmek için tıkla ...
Tufkan Üye Hangi oyunlardaysa konusuna yaz oyunları atanlardan tazelemesini rica et hallolur linkler kaybola biliyor
Hangi oyunlardaysa konusuna yaz oyunları atanlardan tazelemesini rica et hallolur linkler kaybola biliyor
Skymich Üye Konu Sahibi Qfs nin 30 gün süresı var. Indırmedınmı bıdaha up edilmedlkçe ındıremezsın. PC bozuk olmasa yüklerdm
HELL BREAKER Üye beurself' Alıntı: isa bizede yollasana şu oyun linkini Genişletmek için tıkla ... ta 2 sene önceki konuyu hortlatmasaydın keşke bu oynları toplu bişekilde paylaşmıştı birisi ondan indir
beurself' Alıntı: isa bizede yollasana şu oyun linkini Genişletmek için tıkla ... ta 2 sene önceki konuyu hortlatmasaydın keşke bu oynları toplu bişekilde paylaşmıştı birisi ondan indir
HELL BREAKER Üye ByDogukan' Alıntı: linkler ölmüs Genişletmek için tıkla ... Su tarih bosuna konmadi herhalde bi bakin 2 sene onceki oyunun linkine olu diyosun?
ByDogukan' Alıntı: linkler ölmüs Genişletmek için tıkla ... Su tarih bosuna konmadi herhalde bi bakin 2 sene onceki oyunun linkine olu diyosun?