Türkiye deki nokia müşteri hizmetlerini aradım ama bana bununla ilgili bilgi vermediler. bende yabancı forumlardan " SIP_VoIP_3_x_Settings_v2_0_en.sis " programını indirdim bu program " menü > Kontrol Paneli > Net ayarları' nın içinde Advantage voip settings programını kuracak, bunu kullanarak voip ayarlarını çalıştırabilirsin. Fakat, ben Wlan kullanarak bağlanmama ramen konuşmalarda sorun yaşıyorum, ayrıca 3G kullanmak istediğimde bağlantı yapamıyor, nokia nın resmi sitesindede bu programı gösteriyor, bu sebepten bu telefon cok cok yaygınlaşana kadar bu anlattıklarımın hariçinde çozüm yok yada ben bilmiyorum. Diğer bir çözümde Nimbuzz yada Fring kullanmak onlarada sip hesap ayarlarınızı girip kullanabilirsiniz, her ikisinide kullandım Nimbuzz daha pratik diyebilirim..
Eğer 3G ile N95 imde yaptığım gibi bağlantı kurabilirsem ne mutlu hemen heryerde bunu yayınlarım ... aaah ah keşke satmasaydım n95 8GB mı, walla N95 bu telefona rijitlik anlamında basar, Nokia E72 çok sık kilitleniyor, kasıyor, ovinin gösterdiği programlardan yüklüyorum sorun yaşatıyor, eğer bu sorunları yaşayacağımı bilseydim emin olun bu telefonu almazdım . sorun yaratmadığı zamanlarda gayet iyi bir telefon kullanışlı uzun pil ömürlü, umuyorum ki yazılım güncellemeleri ile bu saçmalıklardan bizi kurtarırlar, yoksa satıcam bunuda,
Sonuç olarak Nokia E72 Düzgün çalışsa, çok güzel ve kullanışlı bir telefon.
Kusura bakmayın kızgınım biraz, nereden nereye geldim