E71 java sorunu ve java platformu yardım !

qaprice

Üye
    Konu Sahibi
E71 java sorunu ve java platformu yardım !
arkadaslar ıkı gun once telefonumda nedensız bır yavaslama basgosterdı. Sorunun telefon degıl hafıza kartından kaynaklandıgını anladım daha sonra kartı pcye taktıgımda da farklı kasılmalar meydana geldı. Nod32 ıle tarattıgımda bır trojan sızıntısı kesfettı ve karantınaya aldı. Bu ıslemlerden sonra ıse hafıza kartını hard format yaparak bıcımlendırdım ve telefona taktıgımda herhangı bır sorun kalmadı. Bu arada hafıza kartım mıcro sd hc sandısc 8 gb. Daha sonra telefonada hard format cektım tam bır temızlık olması acısından. Daha sonra telefonumu tekrar hack ıslemını gerceklestırdım ardından maxıcepte bulunan kaspersky 8.o versıyonunu yukledım. ucweb skyfıre yukledım. Buraya kadar hersey normal. Ama ıs java uygulamalara geldıgınde roller degıstı. Opera ve benzerı hıc bır uygulamayı yuklemedıgını fark ettım bellı bır yerden sonra yukleme esnasında bır sure sonra yuklenemıyor uyarısı verıyor. Bıraz saga sola baktım ve telefonda yuklu gelen java platformunun sılınmıs oldugunu gordum. Bu java platformunu nereden yukleyebılırız yardımlarınızı esırgemezsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler. ( e71 )

Tepkiler: bulutkaya

maske_61

Üye
bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var çözersen haberim olsun

qaprice

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak kımse yok mu arkadaslar. sayın yonetıcı kardeslerımız sızelere bu feryadım ınanın cok can sıkıcı bır durum. Nokıa betalabs ın yayınladıgı yenı bır sürüm var 2.0 ancak bu surum v5 dokunmatık ekranlı nokıalar ıcın oldugundan uyumlu degıl. Denedım tabıkı calısmadı dogal olarak. E71 ıcın olan 1.3 veya 1.5 surumlerı lazım fakat bu surumlere ulasamıyorum. Lutfen ılgılenın. Tesekkurler.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kimse yok mu yardım edecek.
Farklı bir yol olması açısından telefonun versiyon güncellemesini tekrar yaptım fakat yine java ortalarda yok. Ne etsem acaba ? Hiç bir fikri olan yok mu ?

qaprice

Üye
    Konu Sahibi
vay be demek kocaa maxicepte bu sorundan anlayan yada bu sorunla karşılaşan kimse yokmuş. Tesekkurler maxicep.

Nadir

Emekli Yönetici
java platformunun silinmesini ilk defa duyuyorum..format atınca fabrika ayarları yüklenir..java program yüklü değilse görünmez sen yüklüyeceksin..uyumlu programlar bulacaksın..

hotlock

Üye
kardeş telefonunu güncelle büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar.

bu sorun bendede var net bi cvp bende alamadım sanırım sorunla karşılaşan pek sorun yok güncelleme yabcam ama güncelleme yok

hotlock

Üye
olmaz olurmu kardeş

buraya gir uygulamayı pc ne kur daha sonra telefonun bağla ve güncelle. ama kesinlikle güncelleme esnasında usb kablosunu çıkarma yoksa telefonunu çöpe atarsın.

--------------- Ekleme ---------------

kırıık link pardon
www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/yazilim/cihaz-yazilimi-guncellemesi

kardes aynı sorun bendede war ne yapmm lazım yardımcı olurmusunuz