E7 Anna'dan Belle 'ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
E7 Anna'dan Belle 'ye
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşımın e7 si var yazılımı anna idi belle ye güncellemiş ancak beğenmemiş tekrardan anna ya dönmek istiyor ben ise sadece flash atmayı biliyorum normal hazır dosyaları ile... arkadaşım servise gitmiş ve; tekrar anna ya dönersen bir zaman sonra telefon kullanıma kapanıyor demişler iyice saçmalamışlar flash at çalışsın demi şimdi mesela anna ya dönse arkadaşım eskisi gibi kullanabilir mi ? mesela 30 gün sonra telefon falan kapanır gibi bişiler demişler doğru mu bence değil neyse bana konuyla ilgili linkleri atarsanız sevinirim

doctorrr

Üye
o ayrı bişey rom kredisi alırsa evet öyle olur (papakudioflu dan duydum) ama downgrade konuları forumda var azıcık araştır sağlam bilgiler elde edeceksindir eminim

hizan

Üye
arkadaşım annaya dönersen belli bir süre sonra telefon kapanır diye bir şey yok. adam sizi iyi kandırmış anna da sorun çıkmaz ama belleyi neden beğenmemiş acaba belle daha hızlı ve daha güzel. neyse anna ya dönmek isterse bana özelden pm atın ben yardımcı olurum.

Konu Sahibi
o ayrı bişey rom kredisi alırsa evet öyle olur (papakudioflu dan duydum) ama downgrade konuları forumda var azıcık araştır sağlam bilgiler elde edeceksindir eminim

dostum rom kredisi derken ?

- - - Eklendi - - -

Belle daha güzel bana göre neyse teşekkür ederim pm atıcam

doctorrr

Üye
dostum rom kredisi derken ?

- - - Eklendi - - -

Belle daha güzel bana göre neyse teşekkür ederim pm atıcam
öyle bişeyler varmış bende tam bilmiyorum derin mevzu telefon verilen süre içerisinde açık kalabiliyormuş falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...